واسه اینکه منم خودم اینطوری بودم و با همین درسای مدیتیشن یه مقدار بهتر شدم. لینک رفتار جراتمندانه هم بهت کمک می کنه. من خودم خونواده ام یه مقدار نامهربون بودن. تو شوهر اولت زیاد بهت توهین کرده و حتی بی توضیح ترکت کرده. طبیعیه که ادم به این فکر کنه که حتما دوست داشتنی نیست که اینطوری شده. اما نه. تو حق داشتی که به این حس رسیدی اما واقعیت اینه که دوست داشتنی هستی عزیزم. این حسیه که بهت بارها دادن و الان وقتشه که روی خودت کار کنی تا یادت بیاد که چقدر واسه خودت عزیزی. اتفاقا خیلی هم سریع می تونی خودتو ببخشی. به خودت بگو که ارزشم اصلا کم نشده با همه ی اتفاقایی که افتاده و من خودمو می بخشمو دوست دارم. جلوی اینه لبخند بزن و به خودت بگو.نوشته اصلی توسط شادی خوشبخت
اول روی دوست داشتن خودت کار کن. بعدش توی رفتارت و فکرت این دوست داشتن نمود پیدا می کنه و می تونی روی رفتارهای شوهرت بعدش کار کنی.
وقتی ایرادگیری از خودتو تموم کنی و خودتو دوست داشته باشی ایرادگیری از شوهرت رو هم تموم می کنی و روی ارتقای رفتارش کار می کنی نه تغییرش. شاید تو از خودت هم توقع داری که انقدر تغییر کنی که یه ادم دیگه بشی؟ ادم می تونه خوبی هاشو پررنگ تر کنه و بدی هاشو کم رنگ تر. این بهترین کاره . یادت باشه که اگه ادم بشه یه ادم دیگه بازم یه سری بدی داره و یه سری خوبی و بازم دلیلی برای ناراضی بودن. پس بهترین کار تعدیل و تصحیح خودمونه نه تغییر در حد دگرگونی. همینی که هستیم خوبه. فقط باید خودمونو سعی کنیم بشناسیم و به ضعف ها و قوت ها مون اگاه بشیم. ضعف هامونو که بشناسیم می تونیم روشون کار کنیم. در نهایت می تونیم همینی که هستیم رو انقدر بهتر کنیم که بشیم بهترینی که می خواستیم اما یه جای اشتباه دنبالش می گشتیم. ما توی خودمون باید دنبال همونی بگردیم که می خوایم. اینم با همون کار کردن روی خودمون و پرقدرت کردن خوبی ها مون و تصحیح و کمرنگ کردن بدی ها مون به دست میاد. این بهترین نتیجه رو می ده. اول هر چیزی که هستی رو بپذیر. خودتو ببخش بابت همه چی و دیگه حتی یه دونه هم سرزنش نکن خودتو. بعدش بیا روی بهتر کردن و ارتقای خودت کار کن. این کارو می تونی با به ترتیب خوندن اون درسای وبلاگ مدیتیشن انجام بدی. در کنارش خوبه یه ورزش سبک هم بکنی. مثل دویدن اروم هرروزه اگه مشکل زانو و کمر نداری و یا شنا و یا یوگا.
دیگه خودتو سرزنش نکن. تو حق داشتی به این حس رسیدی فقط چون نمی دونستی که اطرافیانت بهت این حسو القا کردن. اما تو دوست داشتنی هستی و دیگه حق نداری خودتو دوست نداشته باشی. چون حالا می دونی منبع این احساست خودت نبودی و نااگاهانه دیگران بهت این حسو دادن.
می دونی ادم نسبت به خودش خیلی مهربونه! بعد از چندین و چند سال سرزنش خودت ممکنه بتونی با چند تا جمله ی مهربون جلوی اینه بگی که خودتو بخشیدی! بعدش هم روی دوست داشتن خودت کارکنی. راستی بابت گذشته ها پشیمون نباش. الان شوهر خوبی داری. زندگی خوبی هم داری. دیر نیست. همین الان هم عالیه.
راستی پست های naghashi رو توی این تاپیک من بخون
http://www.hamdardi.net/thread-22589.html
موفق باشی.

علاقه مندی ها (Bookmarks)