نقل قول نوشته اصلی توسط بهار.زندگی
سلام دوست عزیز.

به نظر من اگه ما بخوایم دنبال شکمونو زیاد ازحد بگیریم هیچ وقت برای شکهامون پایانی نیست..بلاخره همیشه ذهنمون یه چی پیدا میکنه که پی شو بگیره.

به نظر من شما با خودت صادق باش.خوب فکر کن خط قرمزهات برای همسر ایندت کجاست؟؟برای یکی خط قرمز رابطه جسمیه برای یکی کمتر یا بیشتر..ببین اگه با این دختر اشنا نشده بودی چه مرزهایی ملاکت بود.

بعد ببین این دختر ازاون مرزها رد شده یا نه؟؟
چند نکته رو هم در نظر بگیر:
خودت هم در گذشته روابطی داشتی..اگه اقتضای سنت میدیدی اون روابط رو،پس برای اون دختر هم همینطوره.
به جای اینکه امار بگیری با چند نفر بوده ببین چرا بوده؟؟علت اینکه با پسرها رابطه میگرفته چیه؟؟
علت اینکه اون روابط رو گذاشته کنار چیه
؟بخاطرتو اینکارا رو گذاشته کنار یا خودش به این نتیجه رسیده که اون روابط مضربودن.

اگه اون دختر به میل و اراده خودش و با منطق این کارا رو کنار گذاشته میشه امید داشت بعد ازدواج هم همینطور بمونه..اما اگه یه تصمیم احساسی گرفته یا بخاطر تو گذاشته کنارچندان قابل اعتماد نیست.

پس کنجکاویت برای فهمیدن ته و توه روابطش رو بذار کنار و علتهاش رو پیدا کن.

یه سوال.اون دختراز روابط قبلی شما باخبره؟؟ازتون پرسیده؟؟شما تک تک موارد رو بهش گفتین؟؟

گفتن این موارد بطور کامل صداقت نیست..چون فقط باعث بدبینی طرف مقابل میشه.

موفق باشی
--------------------------------------------------------------
ممنونم از راهنمایی شما، این خانم به من میگه دوست ندارم از گذشته ات بدونم چون ناراحت میشم فقط به طور کلی میدونه من با یه سری آدما رابطه داشتم.من خیلی دوسش دارم اون دفتر خاطراتشو بهم نشون داد و من دیدم مدتها با کسی ارتباط برقرار نمیکرد و تنها بود چون احساس میکرده که همه پسرها اونو برای سو استفاده میخوان....من خداییش الان بهش اعتماد کامل دارم