سيد1387 ممنونم بابت نظرت
البته منظورت رو درباره بررسي خودم از نظر كمال گرايي متوجه نشدم؟؟؟؟ .... يعني ميگيد خودم از نظر بقيه چه قدر دختره ايده آلي هستم، يا منظورتون چيزه ديگه ايه؟؟؟؟
اين دسته بندي و اولويت بندي كه گفتي واقعا حرف درستيه.... و حتما بايد يه فكر اساسي روش بكنم
مشكل اصليه من اينه كه وقتي روي يه چيز حساس ميشم و ازش بدم مياد، همون مساله مرتبا واسم اتفاق ميوفته و تكرار ميشه!!!!!
من چند ماه پيش يه خواستگار داشتم، اين قدر از نظرم مردود بود كه خيلي راحت ردش كردم و به احساس اوليه ام اعتماد كردم، اصلا خواستگاري كردنش به نظرم مسخره اومد
بعد از اون ماجرا همون اقا از يكي از دوستام خواستگاري كرد، و دوستم تو پوست خودش نميگنجيد و سريعا بهش جواب مثبت داد!!!!!!!!!!!!!! ...((البته دوستم يه دختر با خصوصيات خيلي خوب هم هست))
من همين طوري هاج و واج مونده بودم كه ديدگاهم چه قدر با بقيه فرق داره.... و احساس كردم شايد من زود قضاوت ميكنم و الكي حساسم
احساس بدي ي ي ي ي ي دارم
اين كه ميگين علاقه و كشش اوليه باعث ميشه نسبت به بعضي معايب خواستگارام كوتاه بيام كاملا درسته!
اين مساله رو يه بار تجربه كردم .... به خاطر علاقه به يكي از خواستگارام چشمم رو به بعضي معايب احتماليش بسته بودم... معايبي كه شايد اگه فرد ديگه اي اونها رو داشت بدون چك و چونه ردش ميكردم
اما من موندم كه چرا ديگه اين علاقه ها سراغم نمياد!!!!!!!!!!!! .... انگار طلسم شدم..... واقعا چراااااااااا ديگه به كسي كشش پيدا نميكنم؟؟؟!!!!

علاقه مندی ها (Bookmarks)