ببین یه چیزیو یادت باشه اینکه شب خواب بد دیدی دیگه صبح بیدار شدی تمومه. تازه باید بگی اخیش صبح شد! یعنی هیچ ربطی نداره خواب بد دیدن به اینکه بخواد اتفاق بدی بیفته و اینا. فکرمون اشفته است. اهداف خاصی هم نداریم می خوابیم این فکر اشفته امون می ره تو خواب ادامه پیدا می کنه. اگه هم حس میکنی باید یه کاری بکنی می تونی یه مقداری صدقه بذاری کنار که خیال خودت راحت باشه. وگرنه خواب بد فقط مال اشفتگی فکریه که داریم توی روز.
اون قرصه که به منم دادو خیلی خوب بود واسم همین پروپرونالولوله که تو نوشتی. خیلی خوبه که.
اکوی قلب کردی ببینی دریچه ای از قلبت مشکل داره یا نه؟ معاینه معمولی که با گوشی می کنه دکتر اگه صدای اضافی داشته باشه و لازم باشه اکو می گه بکنی. ممکنه دریچه ی میترالت مشکل داشته باشه که خیلی ها این مشکلو دارنو و در واقع خطرناک نیست. اگه تا حالا متخصص قلب نرفتی یه بار برو. البته فکر کنم رفتی.
قرص اعصابی که به من داد واسه من هیچ اثری نداره همچنان مشغولم به خواب بد دیدن! اگه کابوس هم ببینم دیگه مهم نیست واسم چون اون پروپرونالولو دارم سریع مشکل تپش قلبو اینا رو از بین می بره و دیگه کارم به درد و تنگی نفس نمی کشه. راستی اغلب قرصا رو باید به تدریج قطع کرد نه یکدفعه ای.
توصیه نمی کنم قرص اعصاب بخوری. منم نمی خورم بالاخره روی مغز اثر داره. اینم که خوردم گفتم شاید برام لازم باشه چون چند سالی هست که خواب بی سرو ته می بینم گفتم حالا این وسط خواب دیدنام یه استراحتی کرده باشم :) ولی زیاد قرص نخور مگه وقتی که اضطراب خیلی زیاد داری. من احساسای مختلفی رو داشتم توی زندگیم. همه اشو می شه ادم باهاش یه جوری طی زمان کنار بیاد به جز اضطراب شدید.
خیلی هم قرص قرص توی معده ات نریز. به جاش برو ویتامین بخر. یا مثلا قرصهای امگا 3 یا قرص روغن کبد ماهی این چیزای تقویتی رو یکیشونو بخر و روزی یکی بخور. می تونی یه بار بری متخصص تغذیه و هم تقویتی ها رو ازش بپرسی چقدر بخوری و هم اینکه بهت بگه چی بخوری چی نخوری واسه ارامش بیشتر.
با تمرینای مدیتیشنم خوب می شه قبل خواب خوابت ببره. سرچ کن توی نت تمرین های مدیتیشن بعد هر کدومو که ساده بود بکن قبل خواب. مثلا یه وسیله ای رو که روبروته وقتی خوابیدی انتخاب می کنی مثلا یه کتاب یا چراغ یا تراش یا هر چی. بعد همش اونو نگاه می کنی و تمام فکر تو روی همون شی متمرکز می کنی. مثلا می گی این شی اسمش اینه جنسش مثلا از چوبه میگی الان می تونی حسش کنی و اینا. این چیزا رو سرچ کن توی نت دو سه تا تمرینشو پیدا کن. واسه اینکه خوب خوابت ببره خوبه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)