سلام به تارا خانم

بايد بگم اصلا از آخر اسمتون خوشم نمياد

تاراخانم از من گله داشتيد كه چرا در مورد پستتون نظر نمي دم ، اما خداييش هر وقت مي اومدم كه چيزي بنويسم نمي تونستم !!! و با خودم مي انديشيدم كه چرا دختري كه از درون احساس پاكي مي كنه و فطرت پاكي داره اينچنين بايد اسير احساسات بشه و خودش رو درگير چنين رابطه اي بكنه ، خب هر علتي معلولي داره كه شما داريد به هر طريق علتهايي رو بيان مي كنيد كه شما رو به اينجا كشونده من نمي خوام اين دلايل رو بي تاثير بدونم ،واقعا هم در رفتار آدمي تاثير داره اما مهمترين عاملي كه باعث شده شما درگير رابطه احساسي با جنس مخالف بشيد ( عدم داشتن اعتماد به نفس و حس ارزشمندي ) بوده ، اگر انسان قدر خودش رو بدونه هيچگاه احساس رو بر منطق و عقل خودش چيره نمي كنه ، ببنيد باز هم ممكنه بعد از صحبتهاي بنده برخي بيان و در مورد خوب يا بد بودن روابط دختر وپسر صحبت كنند ولي باور كنيد مسئله اين نيست ، مسئله ضربات روحي و جبران ناپذيري است كه بعد ايجاد ارتباطهاي احساسي بدون هدف بر روح و روان انسان وارد ميشه بخصوص دختران در اين ارتباطات بيشتر ضربه پذير هستند .
تا همينجا صحبتها م رو مي زارم چون احساس مي كنم شما هنوز حرفهاي نگفته اي داريد و خوشحالتر از اون هستم كه احساس مي كنم قصد داريد تصميمات درستي براي زندگيتون بگيريد و از احساسات دوري كنيد .پس خواهش مي كنم بيشتر با دوستان خودتون صحبت كنيد ما منتظر حرفاي خوب شما هستيم