دیروز تولدم بود....
از چند روز قبل همسرم مدام ازم میپرسید چیزی هست دوست داشته باشی برات بگیرم. منم با یه لبخند شیطانی میگفتم:نه کادو رو که نمیپرسن مزش به ندونستنشه.
عشقم انفدر با مناسبت ، بی مناسبت زحمت میکشه برام خرید میکنه که واقعا وقتی خودم هم فکر میکردم ذهنم یاری نمیده چیزی احتیاج داشته باشم. الهی بمیرم که عشقم چقدر فکر کرده بود که چی بگیره
شب تولدم داشتیم از مهمون برمیگشتیم وقتی ساعت از 12 شب گذشت عشقم با شادی گفت تولدتتتتت مباررررک
پخش ماشین رو روشن کرده بود و با صدای زیباش برام میخوند . بعد یه دفعه گفت نمیتونم تا فردا صبر کنم باید کادوت رو امشب بدم. کلی هیجان داشتم بدونم این چیه که همسرم این چند روز انقدر براش مرموز شده بود.
ماشین رو متوقف کرد رفت از صندوق ماشین یه یه چیز شبیه لوله بزرگ دراورد داشتم از کنجکاوی میمردم
گفت دستت رو ببر داخل لوله و مقوایی که رول شده رو در بیار.
واااااااای وقتی کامل در اوردم دیدم عشقم عکسم رو با طراحی گرافیکی بزرگ چاپ کرده بعد کنارش با حروف فارسی کلماتی رو طراحی کرده که اینا بودن( همسر، زیبا ، همپا ، زن) عشقم گفت اینا چهار تا کلمه رو هیچ وقت فراموش نکن چون اینا یعنی تو.
نکته جالب این تابلو این بود که 4 تا حرف از این 4کلمه به رنگ قرمز هایلایت شده بود که وقتی کنار هم قرار بگیره اسم من میشه
خیلی زیبا عشقم طراحی کرده بود.
کادوهای زیادی از عشقم تو این سالها گرفتم اما این یه معنی و مفهوم دیگه ای برام داره . چون همه احساس درونی عشقم توش خلاصه شده
هر وقت به این تابلو نگاه میکنم متوجه میشم که تا الان واقعا معنای همسر رو برای عشقم داشتم.
همه تلاشم رو انجام میدم تا اخرین لحظه حیاتم این حس تو وجود عشقم زنده بمونه.
عاشقانه عاشقتم همسرم

علاقه مندی ها (Bookmarks)