سلام می می جان
به نظر من خیلی منطقی و اروم با همسرت صحبت کن اگه دیدی داره موضع میگیره و عصبی میشه به ارامش دعوتش کن و ازش بخواه که با ارامش به حرفهات گوش بده و حرفهاشو بعد از گوش دادن به حرفهای تو بزنه
اگر هم بهت گفت که به مادیات فکر میکنی یا هر چیز دیگه ای تو هم بگو عزیزم اگه اینطوری فکر کنیم پس شما هم مادی هستی و داری به مادیات فکر میکنی که میخوای همه چی به نام شما باشه
ضمنا بگو من حق واقعیمو میخوام چیز زیادی نمیخوام بگو چند ساله تو این خونه زحمت میکشم بیرون خونه زحمت میکشم و حقوقمو نمیبینم اینطوری خستگی کار تو تنم میمونه انگیزه ای ندارم
بگو زندگی مشترک که فقط نباید تو پول دادن مشترک باشه باید همه چیش مشترک باشه
به نظر من یبار جرات داشته باش و حرفتو بزن میخواد دعوا بشه کتک بزنه یا هر کاری که میخواد بکنه ولی پای حرفت وایسا و نزار حقت از بین بره درسته شما زن و شوهر هستید ولی در همیشه رو یه پاشنه نمیچرخه به فکر ایندت باش
وقتی نتونی حرفتو بزنی و به حقت برسی مثل یه عقده یه زخم رو دلت میمونه و بالاخره یه جایی خودشو نشون میده که ممکنه عواقب خوبی نداشته باشه
در مورد زمانش هم به نظرم هرچه زودتر بگو حالا چه بخواد خونه رو عوض کنه چه نکنه از همین اپارتمان 3 دانگشو به نامت بزنه چون این حق توه

علاقه مندی ها (Bookmarks)