ممنونم از توجهتون .نوشته اصلی توسط ویدا@
ببخشید . من همون facebook هستم ، متاسفانه با اون اکانت هرکاری کردم اجازه نمیداد پاسخ بنویسم .
انگیزه من از ازدواج به سر و سامان رسیدنه...این که یارمو بشناسم و هدفمند تر به زندگیم ادامه بدم .
البته من از دوستان همین انتظار راهنمایی رو دارم که خدا رو شکر دوستان به من لطف دارن....میدونم اینجا نمیشه بطور قطعی گفت ازدواج بکنم یا نه ، ولی میتونه یه راهنمای خوب باشه .
نوشته اصلی توسط bahar30
دخترعموم رو دوست دارم . میشه گفت رفتارش 60% مطابق انتظارات منه .
باکره هست . راستش چون رابطه با رضایت دو طرف بوده عذاب وجدان زیادی ندارم از این لحاظ....ولی از نظر گناهش و تأثیرات اون رابطه چرا .
نوشته اصلی توسط masom
اگه قرار باشه اقدامی بشه حتماً آزمایش ژنتیک انجام میشه . بله صد درصد درست میگید....ممنونم یاداوری کردید .
نوشته اصلی توسط fm.mohajer
من اصلن تمایلی برای محرم شدن و صیغه ندارم....اشتباه متوجه شدید.
شاید من جوری نوشتم که اینجور به نظر میاد .
من اگه گفتم صیغه محرمیت منظورم این بود که تا هنگامی که کار مشخصی ندارم عقد دائم جاری نشه و این که راحت تر باهم باشیم و همدیگه رو بشناسیم.....آخه خانواده ها طوری هستن که شاید ما نتونیم راحت و بدون مخفی کاری یه ربع باهم صحبت خصوصی بکنیم .
اصلن اصلن منظورم از صیغه اون چیزی نبود که شما فکر کردید....اگه قرار باشه اینجوری باشه، خودمون میتوینم صیغه رو بخونیم و ... ( با همون مخفی کاری ) ولی موضوع بحث این نیست .
نوشته اصلی توسط rama25
واقعن ممنونم که کلی وقت گذاشتید و تایپ کردید . از توجهتون ممنونم .
از لحاظ ویژگی اخلاقی....دخترعموم رفتار خیلی اجتماعی داره...با محبته....از این دخترا نیست که دست به سیاه و سفید نمیزنن....تلاش خوبی داره برا اینکه به هدفش برسه ( اینو تو انجام دادن خیلی از کارهاش و اینکه به هدفی ه برا خودش تعیین میکنه معمولن با تلاش خودش میرسه ) .
یه چیز دیگه هم هست که کمی اذیتم میکنه اینه که دیر عصبانی میشه ولی اگر عصبانی شد، عصبانیتش خیلی شدیده .
روی این حرفتون که کلن رابطه با خونواده عموم قطع بشه خیلی باید فکر کنم.....یعنی منظورم اینه که منو به فکر فرو برد...ممنونم اینو یادآوری کردید.
بله....ولی اگه قرار باشه با هم ازدواج نکنیم ، باید این رابطه به طور کلی فراموش بشه ( که تقریبن شده ) و از ذهن هردومون پاک بشه .
اگه من تصمیم بگیرم با شخص دیگه ای ازدواج کنم مطمئنن هیج علاقه ای باقی نمیمونه که بعد ها باعث خیانت بشه.....من رو این قضیه خیلی حساسم....این که اگر به یه نفر تعهد دادم...به اون پایبند باشم .
خیلی خیلی ممنونم که وقت گذاشتید و پاسخ کالی نوشتید.....از بقیه دوستان هم سپاسگذارم .

.... اما بعد از ازدواجتون با فرد ديگه اي كلا با خانواده عموتون رفت و آمد نداشته باشين ... و مراقب اون آقايي هم كه از رازتون اطلاع دارن باشين 

علاقه مندی ها (Bookmarks)