به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 21

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 28 تیر 92 [ 13:42]
    سطح
    19
    Level completed: 63%, Points required for next Level: 37
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience Points
    تشکرها
    59

تشکرشده 61 در 29 پست

Array

RE: همسرم راضی نمیشه بی حجاب عکس بگیرم

دوست گلم؟ من اصلا به این چیزا کاری ندارم. اینکه فلسفه ی حجاب موی سر و اینا چی هست. اما میخوام از یه منظر دیگه یه چیزی بهت بگم؟ وقتی همسرت میخواد زیبایی تو فقط برا خودش بمونه چرا به این موضوع به شکل عاشقانه ی اون نگاه نمی کنی؟ چرا اکثر خانوما تا همسراشون برا حجاب ازشون یه درخواستی دارن فکر میکنن دارن محدود میشن؟ بابا حق داره. تو مال اونی. دلش میخواد زیبایی هات مال خودش بمونه. اینکه خیلی قشنگه.
    حالا بذار یه کم از رویه ی خودم تو این مسایل بگم. تو سعی کن به یه سری نکات که در قالب مثال از خودم دارم برات میگم توجه کنی.
    من از اول اعتقاد داشتم آدم باید تو زندگیش عشق رو تجربه کنه و برای اون عشق هم سنگ تموم بذاره. برا همین قبل ازدواجم به راحتی با جنس مخالف ارتباط برقرار نمی کردم. روی حجابم هم حساس بودم. به این باور رسیده بودم که پنهان کردن یه سری زیبایی هام برای اجتماع، و تقدیم کردنش به یه نفر که قراره یه عمر کنارش زندگی کنم خیلی زیباتره و به خودم حس بهتری میده.
    چند سال بعد عاشق شدم و بعد از 6 سال سختی های زیاد به عشقم رسیدم. الان هم زیر یه سقف زندگی میکنیم و خدا رو شکر خیلی خوشبختیم. من با خونواده ی همسرم تفاوت فرهنگی 180 درجه داشتم. اونا هیچ تقیدی به حجاب نداشتن. بارها در عین صمیمیت از من میخواستن روسریمو تو جمع های خونوادگیشون بردارم. یا لااقل موهامو بذارم بیرون. منم مثل خیلی دخترای دیگه گاهی وسوسه میشدم. بخصوص که میدونستم اگه یه ذره موهامو بذارم بیرون از نظر زیبایی به همه ی دخترای فامیلشون سرم! اما همسرم این وسط به شدت مخالف این موضوع بود. اون اوایل بهم میگفت بذار تو رو با همین حجابت بپذیرن. بذار بدونن تو سر عقیده ات ایستادی. اینجوری شخصیتت بالاتر میره. و من هم اینکار رو کردم. من خودم هم این حرفای همسرم رو اعتقاد داشتم. گفتم که حتی تا قبل ازدواج دقیقا همین طرز فکر رو داشتم. ولی بعد ازدواج انگار یه کم شل تر شدم. جو دوستان و فامیل که حتی یه مورد محجب نداشتن هم بیشتر آزارم میداد. بخصوص که تازه عروس هم بودم و دوست داشتم از همه زیباتر باشم.
    حالا دو تا نتیجه ی خوب تو زندگیم دارم که همیشه شاکر خدا و بعد همسرم هستم که نذاشتن وسوسه های شیطون منو از این دو لذت محروم. کنه
    1- تو فامیل به عنوان یه دختر محکم و با شخصیت جا افتادم که اومد بین اینهمه آدم بی حجاب اما اعتقادات خودش رو حفظ کرده. این موضوع تو بقیه ی زمینه ها هم بهم استقلال داده. همون خونواده ی همسرم از بس سر حجاب بهم گیر دادن و نتونستن منو متقاعد کنن مثل اونا بشم براشون جاافتاده که بهار سر حرف و عقیده ی خودش می ایسته. بنابراین تو سایر مسایل هم احترام و استقلالم حفظ شده.ضمنا من چون همیشه حجابم رو با روش های متنوع رعایت میکنم، مثلا شال هام رو با مدل های مختلف میبندم تبدیل به الگو شدم! همونا که حجاب ندارن گاهی اونقدر ذوق مدل های بستن شال منو میکنن که گاهی حجاب میپوشن!
    2- همسرم روزی حداقل به بار از اینکه زیباییم فقط برا اونه ابراز خوشحالی و ذوق میکنه. بخصوص که تو هر جمع زنانه ای وقتی موهام بیرونه و به موهام میرسم همه میگن چقدر با ظاهر بیرونت فرق میکنی(و فکر کن که همین چقدر خودت رو ذوق زده میکنه). شاید باورت نشه اگه بگم خودم هم چه لذتی میبرم که همسرم اینقدر به این موضوع توجه میکنه. هر دختر بدحجابی بیرون میبینه ذوق منو میکنه و میگه تو هم اگه میخواستی مو بذاری بیرون صدتا خوشگل تر از اینا بودی! (مساله عکس بدون حجاب هم با بدون حجاب بودن تو اجتماع فرق نداره. بخصوص تو این عصر ارتباطات که اگه به انسان ها هم اعتماد داشته باشی به وسایل ارتباطی نمی تونی اطمینان کنی)

این حرفای خصوصی و صادقانه رو برات گفتم تا بدونی همین مو بیرون گذاشتن چقدر برای مرد مهمه. حالا یکی مثل همسر من بروز هم میده. یکی هم ممکنه بروز نده. من نمیدونم همسر تو چطوره اما حتی اگه بروز هم نده تو خودت میتونی بهش بگی بخاطر لذت اونه که تو اجتماع حتی همون موهات رو هم میپوشی و یه لبخند اون در جواب این حرفت چقدر میتونه تو رو ذوقزده کنه. میدونی وقتی این رو رعایت هم بکنی آروم آروم خودت چقدر حس بهتری داری که زیباییت رو فقط برا همسرت میخوای؟
    چرا ما خانوما حواسمون نیست گاهی عشق رو با یه موپوشوندن ساده هم میشه شعله ور کرد؟!

امیدوارم بعد از اینهمه پرحرفی تونسته باشم منظورم رو خوب برسونم.
    خوشبخت باشی دوست گلم.

2. 4 کاربر از پست مفید دختر بهار تشکرکرده اند .

Linus (چهارشنبه 08 خرداد 92), zendegiye movafagh (سه شنبه 07 خرداد 92), دختر بهار (شنبه 01 مهر 91)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)