اقاي sci خيلي ممنون كه بهم جواب داديد،
همسرم خودش وبدون مشورت با من حقوق سه ماهشو يك جا داده!و عملا جايي براي خرد خرد دادنش نميمونه(و اينم دقيقا يكي از دلايل اصلي اعتراض من بود كه گفتم ميزاشتي كم كم ميداديم).خلاصه رسما منو تو عمل انجام شده گذاشته...
تنها ترس من اينه كه آيا با برخورد مسالمت آميز من و همراهيش آيا عملا بهش نشون نميدم كه كارش چندان هم اشتباه نبوده و بعدا دوباره به خاطر برخورد راحت من سراغ اين كارا نميره؟
حقيقت اين كه من در يك سال گذشته خييييييلي باهاش راه اومدم واصلا انتظار اين چنين كاريو نداشتم،همه چي خيلي خوب داشت پيش ميرفت، كه يه دفعه
دومين سوال اين كه اگه ميشه كمي در مورد مراقبه بخشش برام توضيح بدين...
و سومين سوال اين كه همسرم كلا آدميه كه زياد دروغ ميگه وبه شدت پشت گوش اندازه(حتي مادرشم اينو ميگه ومربوط به بعد از ازدواج بامن نيست) دروغهاي بسيار ريزي كه اصلا اگه راستشم بگه مشكلي پيش نمياد،مثلا حواله اي رو قراره واريز كنه،تمام پولو ميگيره وشب مياد ميگه ريختم،بعد ميفهمم كه يه هفته بعدش ريخته !من اين جور مواقع واكنشي نشون نميدم،يعني نه عصبانيت ونه توبيخ!منطقي ميگم اگه راستشم ميگفتي چيزي نميشد،خودشم ميگه عادت كردم به گفتن اين دروغها،حالا كه فكر ميكنم موضوع اون مبلغ هم سر نخش با دروغ شروع شد،به خاطر همين نسبت به راستگويي ودروغگويشم حساس شدم تقريبا هيچ حرفيشو ديگه باور نميكنمدر اين موردهم ميشه راهنماييم كنيد؟
ممنونم...

علاقه مندی ها (Bookmarks)