با سلام
من بعنوان كسي كه به نوعي تا حدودي اين تجربه رو دارم چند تا توصيه خواهرانه بهت ميكنم كه حتما به كارت مياد.
اول اينكه حتما مشكلات خودتو حل كن يعني منظورم ديدت نسبت به مردا و ضربه هاي روحي كه خوردي از ازدواج قبليت.كه بتوني دوباره رابطه جديد رو با فرد مورد نظر چه با شرايط خودت و چه مجرد از صفر شروع كني.
من تا حدودي با نظرت موافقم كه ازدواج قبليت ميتونه يه نقطعه ضعف باشه براي موقعي كه همسرت قبلا ازدواجي نكرده باشه چون تا ببينه نمي تونه باهات كنار بياد از اون موضوع به عنوان يه حربه استفاده ميكنه و ميدونه كه توي جامعه ما تحمل ازدواج ناموفق دوم بهتر از طلاق براي دومين بار است.ولي اين حرف دوستمون رو هم تائيد ميكنم كه يه آقاي مطلقه به مشكل نخوري چون شايد مشكلات ازدواج قبليش تو اين زندگيش هم ادامه داشته باشه.
پس هر كدوم مزايا و معايب خودشونو دارن.بستگي به طرفت داره و شناخت كافي ازشون خيلي خيلي مهمه.
حتما شرايطت رو با جزئيات براي نفر بعدي كه براي ازدواج مناسب ديدي بگو ،البته اگه اول خودت از صلاحيت طرف مطمئن شدي و اونو فرد مناسبي ديدي از هر نظر يعني براساس تحقيقاتي كه ميكنين،چون خيلي از آقايون وقتي ميشنون كه خانوم مطلقه هست از ازدواج منصرف ميشن و يه جورايي با دونستن شرايط خانوم سعي مي كنن از موقعيتش سواستفاده كنن و بهش نزديك بشن و طي اون ممكنه ناخواسته درگيري احساسي برات بوجود بياد كه ضربه ميخوري شديدا.
حتما يه زماني مثلا حدود چند ماه به خودت و طرف براي شناخت متقابل فرصت بدين و اصلا عجله نكنين چون شرايط شما با يه خانوم كه اولين ازدواجشه حساس تر هست البته نمي خوام بترسونمت فقط مي خوام محتاطانه با قضيه برخورد كني.
از اينكه آدم با ثباتي باشه و بعدا تحت تاثير نظرات ديگران (خانوادش يا دوستانش )قرار نگيره كه بخواد تغييري تو تصميمش بده مطمئن شو.
در صورت امكان همه اين شرايط مخصوصا اطلاع كامل از شرايطت رو سعي كن كتبا قبول و تائيد كنه توي عقدنامه.چون از لحاظ حقوقي هر وقت ادعا كنه نمي دونسته تو محاكم ما حقو به ايشون ميدن.چون خيلي شرايط فرق مي كنه اينجوري.
بعدشم رو خودت كار كن،رو اعتماد بنفست، اگه لازمه حتما از مشاوره زبده كمك بگير.مهارتهاي زندگي زناشويي رو حسابي ياد بگير،يه چرخي توي همين سايت بزني كلي مطلب ياد ميگيري.راجع به آقايون خوب مطالعه كن.من خودم كه خيلي ضربه خوردم به خاطر كمبود آگاهيم از اين بابت.
در نهايت هيچ موردي رو بدون مطالعه و شناخت رد نكن چه مجرد چه مطلقه.اگه هم مطلقه باشن بهتره با كسي ازدواج كني كه تعقل خاطر و ارتباطي با زندگي قبليش نداشته باشه از طريق بچه يا ته مونده علاقه اي به همسر قبليش.
اميدوارم تونسته باشم بهت كمك كنم.البته شايد يكمي ترسونده باشمت ولي مطمئن باش به انتخاب بهتري ميرسي با بكارگيري توصيه هام.
موفق باشي عزيزم![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)