سارا جان من مشکل شوهرتو نمیدونم چطوری میشه حل کرد اما بهت بگم شوهرت خیلی زحمت میکشه قدرشو بدون. خیلی شرایط کاریش سخته. خیلی تحت فشار و استرسه.اونم تو آب و هوای وحشتناک جنوب.فکر نکن برای یه مرد 15 روز دور بودن راحتتر از توئه. من مطمئنم برای مردا سختتتره. چون تو خانوادتو و دوستات دور و برتن. اما اون فقط کار و کار و کار
من اگه جای تو بودم دلم نمیومد تو 15 روزی که نیست حتی یه روزشو قهر باشم. اصلا فکر نکنم قهر دوای دردی باشه. یعنی من اینطوری اعتقاد دارم. بجاش محبت هر مشکلی رو حل میکنه. من نمیدونم دلیل پرخاشگری همسرت چیه شاید شما هم ندونی و ریشه در گذشته و حتی کودکیش داشته باشه اما کنارش باش. گناه داره . کنارش باش تا بهتر شه. من خودم موقع عصبانیت کمی پرخاشگر میشم (شرمنده ام سر این موضوع) برا همین باور کن کسی که پرخاشگری میکنه و صداشو بلند میکنه از درون بیشتر از همه زجر میکشه. درمورد فحش دادنش نمیدونم شاید تاثیر خانوادش بوده یا.... اما درکل میدونم چقدر برات سخته که این شرایطو تا حالا تحمل کردی اما تلافی نکن اون 15 روز کنار هم بودن ارزش قهر وو...نداره. بهش آرامش بده و کم کم سعی کن مشکلشو با کمک تو حل کنه. چون این عادتش شده و تنها دلیلی که میتونه باعث ترک عادتش شه توئی.کمکش کن دوستم.

) برا همین باور کن کسی که پرخاشگری میکنه و صداشو بلند میکنه از درون بیشتر از همه زجر میکشه. درمورد فحش دادنش نمیدونم شاید تاثیر خانوادش بوده یا.... اما درکل میدونم چقدر برات سخته که این شرایطو تا حالا تحمل کردی اما تلافی نکن اون 15 روز کنار هم بودن ارزش قهر وو...نداره. بهش آرامش بده و کم کم سعی کن مشکلشو با کمک تو حل کنه. چون این عادتش شده و تنها دلیلی که میتونه باعث ترک عادتش شه توئی.کمکش کن دوستم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)