سلام زهره عزیز.....
تو دوران دوستی هم گاهی شدید عصبانی می شد و دعوا می کرد....اما این شدت عصبانیت ها و توهین ها و دست بزن داشتنش بعد از عقد اتفاق افتاد...
می تونم بگم تو دوران دوستی خیلی سعی می کرد رو خودش کار کنه و عصبانیتشو کم کنه....سیر صعودی داشت رفتارش.اما الان هیچ اقدامی نمی کنه....
نه مشاوره تا حالا نرفتیم....چند روز گذشته بهش گفتم بریم....گفت نمی یام.
از خصوصیات بد اخلاقیش گفتم....اصولا آدم کم تحملیه و سریع عصبانی میشه و اصلا به عواقبش فکر نمی کنه.
نمی خوام بگم هر وقت عصبانی میشه خودش مقصره...نه...خیلی وقتا من باعث عصبانیتش شدم....اما بعد این همه مدت نفهمیده که عصبانی شدن و قلدری کردن وقتی مساله ای پیش میاد هیچی رو حل نمی کنه بلکه بدتر می کنه.
ضمن اینکه تو خانوادش با خیلی ها مشکل داره و نمی تونه تحملشون کنه.
تو محل کار فکر نکنم اینطوری باشه....چون اگه اینطور بود نمی تونست پیشرفت کنه....اما تو کارش آدم موفقیه.
خصوصیات خوب هم زیاد داره....آدم خوبیه....در حالت عادی بد کسی رو نمی خواد....به همه کمک می کنه.
همیشه میگه من درسته با خیلی ها مشکل دارم اما اگه یه روز ببینم همون آدما مشکل دارن اولین کسی که برای کمکشون میره منم.
دستش به خیره....خیلی کارا برام می کنه(البته وقتی ناراحتم و بهش احتیاج دارم....خودشو دریغ می کنه)
در کل اگه عصبانیتشو رفع کنه و بهترین مرد زمینه.
خیلی خیلی دست و دلبازه و برام خرج می کنه....امکان نداره چیزی ازش بخوام و انجام نده....حتی اگه گاهی اوقات بی پول شده....شده واسه من اون چیزی که می خوامو انجام میده اما چیزی که خودش می خوادو به وقت دیگه ای موکول می کنه.خیییییییلی زیاد داره واسه آیندمون تلاش می کنه.
از صبح تا شب کار می کنه....در کنارش هم دانشجو ارشد یه رشته سخت تو بهترین دانشگاه ایرانه.
چند واحدش مونده و پایان نامه سنگینش.
زیاد دوست و رفیق نداره....من بهترین دوستشم....البته اونم بهترین دوست منه.
بله رابطه جنسی هم داریم.....و می تونم بگم بزرگترین نقطه مثبت رابطمون همینه....که همیشه عاااالی و بی نقص بوده.

علاقه مندی ها (Bookmarks)