تبریکککککککککککککک
عزیزم خیلی خوشحال شدم بارداری خیلی غافلگیر شدم چون اخرین بار گفتی فعلا خبری نیست
ازت خواهش میکنم خیلی مراقب خودت باش الکی به خودت استرس راه نده
یه خورده بشین منطقی فکر کن اینقدر شکاک نباش
شوهرت تازه میخواد طعم پدر شدنو حس کنه پایه های زندگیش داره محکم میشه خونوادش 3 نفره میشه یه موجود عزیز و دوست داشتنی داره به شما اضافه میشه چرا باید تو این شرایط به شما خیانت کنه
اون حساسیتهای شمارو میدونه و شرایط تورو درک میکنه مطمئن باش که مراقبه آسیبی به تو و بچه نرسه
پس ازت خواهش مبیکنم واقع بین باش و این بیماری لعنتی رو از خودت دور کن
در مورد طرز صحبت دوستت هم باید بگم بعضی ها بدون اینکه منظور خاصی داشته باشند ولی با سایرین خیلی راحت هستند
تو محل کار من یه خانمی هست که متاهل هست و منشی اینجاست باورت نمیشه چقدر با اقایون متاهل میگه میخنده شوخی میکنه حتی با هم میرن نهار میخورند ولی قلبا هیچ منظوری نداره و اون اقای همکارمون هم در عین صمیمیت ولی خانمشو بسیار دوست داره و هیچ چیز خاصی بینشون نیست
البته من به شخصه این رفتارو نمیپسندم ولی عزیزم ما که نمیتونیم همه رو اصلاح کنیم و بگیم اون چیزی بشن که ما دوست داریم
ازت خواهش میکنم بیشتر مراقب خودت باش یادته چقدر واسه این روزها که باردار شی لحظه شماری کردی پس قدر این موهبت الهی رو بدون و یادت باشه من بخاطر خودخوری و استرس این فرصتو از دست دادم
موفق باشی عزیزم

علاقه مندی ها (Bookmarks)