به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 27 از 49 نخستنخست ... 717181920212223242526272829303132333435363747 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 261 تا 270 , از مجموع 486

موضوع: * صندلي داغ *

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 17 آذر 89 [ 11:10]
    سطح
    76
    Level completed: 87%, Points required for next Level: 55
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    496

تشکرشده 507 در 236 پست

Array

RE: * صندلي داغ *

نقل قول نوشته اصلی توسط طاهره
    نقل قول نوشته اصلی توسط 118
    سلام طاهره ؛
    1- چقدر عقلت رو به کار میندازی ؟
    2- ملاکت برای تصمیم گیری درباره ی آدما چیه ؟
    3- چرا من از تو خوشم میاد نمی دونم از چیت ولی از نحوه ی شرکت کردنت توی بحث ها بدم میاد ؟
    4- چرا خیلی وقته به وبلاگم نیومدی ؟ نکنه تو هم مثل بعضی ها تحت تاثیر جوسازی مدیر قرار گرفتی ؟
    5- به نظرت تعطیلی اخیر سایت، مدیر رو از خواب بیدار می کنه یا تو هم مثل من به ایشون امید نداری ( البته از تو بعید می دونم )
    سرفراز باشی .
    118 عزیز ،
    خوبی؟ حال دوستت هادی چطوره ؟ امیدوارم حالش خوب باشه .
    -معمولا سعیم بر اینه که در همه چیز تعادل بین عقل و احساسم رو رعایت کنم. اما خوب ، عدم اشراف انسان به مسائل و شناخت ناکافی از خودش و زندگی ، جزء لاینفک وجود آدمی ست که گاهی منجر به سر زدن اشتباه می شه که همه ی ما (از جمله من) از آن نصیب برده ایم .

-به نظر من هیچ کسی حق تصمیم گیری برای دیگری رو نداره . ما می تونیم آگاهیها و دانش و تجربه ی خودمون رو (برای گرفتن یک تصمیم بهتر) در اختیار دیگران قرار بدیم اما حق نداریم چیزی رو به کسی دیکته کنیم چرا که انتخاب گری یکی از ویژگیهای منحصر بفرد انسانه که باید به اون احترام گذاشت .
    اما اگر منظورت قضاوت ، ارزشگذاری و دسته بندی افراد باشه ، باید بگم به شدت از اون دوری می کنم . چون فکر می کنم آدمها موجودات پیچیده ای هستند که هیچ وقت و تحت هیچ شرایطی نمی شه به صورت مطلق و قاطع در مورد اونها نظر داد. البته ما در طول زندگی و برای اینکه بتونیم نقشهای مختلفمون رو (در خونه ، مدرسه ،خیابون ، محیط کار ، دانشگاه و ... ) ایفا کنیم ناگزیریم برحسب یک شناخت نسبی از دیگران ، حریم ها و رفتارها و اعمالمون رو در ارتباط با اونها تعریف کنیم اما حق قضاوت و مطلق نگری در مورد کسی رو نداریم .

-خوشحالم که از من خوشت میاد و خوشحال تر می شم اگر بتونی بهم بگی از چه چیز من خوشت میاد . و به احتمال قوی دلیل بد اومدنت از نحوه ی شرکت من در بحثها هم برمی گرده به اختلاف نظر اساسی ما در برخی از مسائل (مسبوق به سابقه).

-از این نظر باید عذرخواهی کنم . این مساله شاید برمیگرده به اختلاف نظرهایی که با هم داریم . البته همونطور که قبلا بهت گفتم از نوشتار و قضاوتهای تندت گاهی عصبانی شدم اما این تنها دلیل سر نزدن به وبلاگت نبوده ، در اغلب اوقات مشغولیات زیادم منو شرمنده ی اطرافیانم می کنه . اما سعی می کنم این بی توجهی رو جبران کنم .

-می دونی که با این موضع که همیشه خودمون رو حق به جانب بدونیم و دیگران رو خطاکار ، به شدت مخالفم چون گاهی ممکنه عکسش هم صادق باشه در حالی که خودمون اینو ندونیم. اما فکر می کنم هرچیزی ولو کوچک می تونه باعث بیداری و روشنگری هرکسی بشه . مدیر ، من ، تو و ... بستگی داره آدم از چه دریچه ای روشنی رو ببینه و بیداری رو با چه طعمی مزمزه کنه ...

سلام ،
    ممنون که حال هادی برات با اهمیته ، راستش ایشون سرطانش خوش خیم تشخیص داده شد و الان هم 4 بار شیمی درمانی شده و 4 بار دیگه مونده که دکتر یقین داده که مشکل برطرف شده و انشاالله تا 4-5 ماه دیگه همه چیز حل می شه ضمن اینکه هفته ی پیش تونستم یک هفته ببرمش مشهد پا بوس امام رضا (ع)
    با قسمت آخر حرفت کاملا ً موافقم و همیشه این ابوالفضل رو با همین منطق نصیحت می کنم ولی اصلا ً تو گوشش نمیره یا دوست نداره بره یا اونقدر چرندیات تو مغزش ملکه شده که دیگه اصلا حرف حساب سرش نمی شه .

خوب حالا بعد از خوندن این کلمات اولین کلمه ای که به ذهنت میرسه رو بگو !
    1- معشوق همینجاست
    2- 118
    3- طاهره
    4- ابوالفضل (ع) (البته منظورم از نوع سنگتراشانشه )
    5- مولانا علیه الرحمه
    6- سید حسن نصرالله
    7- امام خمینی (ره)
    8- خسرو گلسرخی
    9-دکتر شریعتی
    10- استاد مطهری
    11- امام حسن مجتبی (ع)

عجب تیم فوتبالی میشن این 11 نفر فکرشو بکن !!!:D

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 02 شهریور 01 [ 10:24]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    VeteranSocial25000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکرها
    2,961

تشکرشده 3,584 در 906 پست

Array

سلام به همه دوستان خوبم !
    حالتون چه طوره ؟
    خوبید ؟خوشید؟ سلامتید ؟
    الهی شکر !
    و اما طاهر ه ی دوست داشتنی:
    طاهره جان !من می خواااام !
    ازاون پلو کلم شیرازیتون !
    پس چرا طرز پختش رو نگفتی ؟!
    و یه سوال دیگه:
    میشه خواهش کنم اوتارجدیدت رو، برامون تفسیر کنی ؟
    مرسی

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 02 فروردین 91 [ 23:00]
    سطح
    43
    Level completed: 51%, Points required for next Level: 99
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    240

تشکرشده 269 در 50 پست

Array

سلام:
    طاهره خانم خسته نباشید .
    سوال بنده از شما این است:
    میزان توجه شما به علم و منطق و معنویات چه قدر است؟
    یعنی اینکه در مسیر زندگی و در برخورد با مسائل ان بیش تر به علم و منطق توجه دارید یا به الهامات قلبی و معنویات ؟وبرای رشد کدام انها بیشتر تلاش می کنید؟
    نااميد نيستم
    كه چرا هنوز پرواز نكرده ام
    آغاز خواهم كرد
    پرواز خواهم كرد
    شوقم مرا پرواز خواهد آموخت

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    76
    دستاوردها:
    تشکرها
    496

تشکرشده 507 در 236 پست

Array

طاهره کوشی پس لوس !!!؟
    کلاس نذار زودباش جواب بده دیگه اه ...

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 13 اردیبهشت 04 [ 21:37]
    سطح
    95
    Level completed: 15%, Points required for next Level: 855
    دستاوردها:
    VeteranRecommendation Second Class10000 Experience PointsSocialTagger Second Class
    تشکرها
    2,042

تشکرشده 2,234 در 570 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
    سلام
    امیدوارم همیشه هیمن طور پر انرژی باشی. صاف میرم سر اصل مطلب:
    وقتی خیلی دلت می گیره چگونه خودتو آروم می کنی؟
    بزرگترین شادی و بزرگترین غمی که تجربه کردی چی هست؟
    اساسی ترین مشکلی که جهت انتخاب همسر برای دختران و همچنین برای پسران دردسر ساز است با توجه به تجاربی که در تالار دیدی کدامها هستند؟
    مهمترین مشکلات خانواده ها ، علت و راه حلش که در تالار زیاد بهش برخوردی چی هست؟
    آیا با این ایده مدیر تالار موافقید که مدتی ، مدیریت تالار به فرد دیگری تفویض شود؟
    دیگه نمی پرسم چون ممکنه وقت پایان نامه ات رو هم مجبور بشی در تالار صرف کنی.
    سلام آقای مدیر
    مرسی از لطفتون .
    ولی سوالاتون خیلی سخت بود .یه بخشی از تاخیرم هم به خاطر سختی سوالای شما بود. حداقل سوالهای چهارگزینه ای می دادین که بتونم راحت تر جواب بدم...

- بستگی داره که عامل دلتنگی چی باشه . اما اغلب می نویسم و بویژه وقتی خیلی دلتنگم گریه هم چاشنی نوشتنم می شه ... اگر دفترهای خاطرات منو ورق بزنید یه جاهایی با صفحاتی مواجه می شید که از شدت گریه کاغذش خشک خشکه ... چون اهل سانسور افکار و احساساتم نیستم ، ثبت این لحظات از طرفی به من کمک می کنه احساساتم رو به هرشکلی شده بیرون بریزم و به آرامش نزدیکتر بشم و از طرف دیگه بعد از اینکه آروم شدم منو برای تحلیل و منطقی نگاه کردن به موضوع یاری می کنه .

- راستش در دسته بندی و بزرگ و کوچیک دونستن تجربیاتم کمی خسیسم و سخت . چون نمی تونم از اهمیت و تاثیر تک تک اتفاقات و تجربه های مختلف (اعم از غم و شادی) در زندگیم به سادگی عبور کنم . همه ی تجربه هام رو دوست دارم و می تونم بگم همشون برام بزرگن . اما با تمام این تفاصیل هیچ تجربه ای رو بزرگتر از عشق و دوست داشتن نیافتم که شیرینیش ، شیرین تر از جانه و غمش به وسعت وجود ...

- به نظر من عمده ترین مشکلی که در حال حاضر جوانان ما در ارتباط با ازدواج با اون درگیر هستند نگرش خام و ایده ال گرایانه اونها به ازدواجه . به این معنی که از طرفی اغلب معیارهای ما برای انتخاب طرف مقابل ، معیارهای واقعی و اگاهانه نیست و در انتخاب به یکسری مشخصات ظاهری که در شرایط خاص بیشتر تابع احساساتی زودگذر و خوشاینده تا واقعیت، اکتفا می شه و در نتیجه خیلی زودتر از آنچه که فکر می کنیم نتایج منفی خودش رو نشون می ده ، از طرفی سعی نکردیم ابزارهای شناخت کافی و متناسب با ارزشها و هنجارهای جامعه رو در اختیار بگیریم ، یعنی ما هنوز نتونستیم بین قدرت انتخابی که در دهه های اخیر و برحسب تغییر شرایط فرهنگی جامعه در اختیار ما قرار گرفته و ریشه های تفکر سنتی موجود تعادل برقرار کنیم . ضمن اینکه رابطه ی مفاهیم مهم و تعیین کننده ای همچون ازدواج و دوست داشتن که در ذهن اغلب جوانان ما با غایت خوشبختی و قدر مطلق عشق برابری می کنه با دو اصل "معیار انتخاب و شناخت" و جایگاه انها در دستیابی به عشق و خوشبختی غالبا نادیده گرفته می شه.

- فکر می کنم عدم آشنایی خانواده های ما با مهارتهای ارتباطی یا اساسی تر از اون مهارتهای زندگی شاید مهم ترین مشکلی ست که اغلب گریبان خانواده ها رو می گیره ؛ مهارتهایی که به نوعی ابزارهایی هستند جهت دستیابی به مفاهیم عمیقی مثل دوست داشتن و خوشبختی . البته اگر ما بویژه از کودکی این مهارتها رو فرا بگیریم قائدتا در پیشبرد تمام امور زندگی از جمله زندگی مشترک موفقیت بیشتری خواهیم داشت . اما عموما افراد در شرایطی قرار می گیرند که برای رشد و جلورفت زندگی باید هزینه هایی بپردازند و این اجتناب ناپذیر است . شاید باید یاد بگیریم در همه ی بخشهای زندگی به ارتباط رنج و آرامش بیشتر توجه کنیم .

- می تونم بپرسم چرا به همچین ایده ای رسیدین ؟

6. 2 کاربر از پست مفید طاهره تشکرکرده اند .

طاهره (چهارشنبه 09 مرداد 87)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    95
    دستاوردها:
    VeteranRecommendation Second Class10000 Experience PointsSocialTagger Second Class
    تشکرها
    2,042

تشکرشده 2,234 در 570 پست

Array

سلام ،
    ممنون که حال هادی برات با اهمیته ، راستش ایشون سرطانش خوش خیم تشخیص داده شد و الان هم 4 بار شیمی درمانی شده و 4 بار دیگه مونده که دکتر یقین داده که مشکل برطرف شده و انشاالله تا 4-5 ماه دیگه همه چیز حل می شه
    ضمن اینکه هفته ی پیش تونستم یک هفته ببرمش مشهد پا بوس امام رضا (ع)
    با قسمت آخر حرفت کاملا ً موافقم و همیشه این ابوالفضل رو با همین منطق نصیحت می کنم ولی اصلا ً تو گوشش نمیره یا دوست نداره بره یا اونقدر چرندیات تو مغزش ملکه شده که دیگه اصلا حرف حساب سرش نمی شه .

خوب حالا بعد از خوندن این کلمات اولین کلمه ای که به ذهنت میرسه رو بگو !
    1- معشوق همینجاست
    2- 118
    3- طاهره
    4- ابوالفضل (ع) (البته منظورم از نوع سنگتراشانشه )
    5- مولانا علیه الرحمه
    6- سید حسن نصرالله
    7- امام خمینی (ره)
    8- خسرو گلسرخی
    9-دکتر شریعتی
    10- استاد مطهری
    11- امام حسن مجتبی (ع)

عجب تیم فوتبالی میشن این 11 نفر فکرشو بکن !!!:D
    [/b]
    سلام مجدد

خوشحالم و امیدوارم هادی هر چه زودتر بهبودیش رو بدست بیاره .
    به نظر خودت با یه 118 همیشه حق به جانب باید چیکار کرد ؟ :P

- موافقم
    - یه عدد
    - یه اسم
    - علامت سوال (آخه کلام آلوده به تمسخر و توهین بدجوری آزارم می ده)
    - شیدایی
    - پرشور
    - حکمت
    - محاکمه
    - انسان دوستی
    - دین باوری
    - احترام

تیم خوبی درست کردی . به نظر من که از استقلال بهتر بازی می کنه . تو اینطور فکر نمی کنی؟:D:P

طاهره کوشی پس لوس !!!؟
    کلاس نذار زودباش جواب بده دیگه اه ...
    از توجهت ممنونم.
    اما متاسفانه علیرغم اینکه جواب سوالهام (به جز جواب فائذه ) دو روز پیش آماده بود ، هربار که آنلاین شدم و خواستم اونا رو بفرستم برق رفت ... امیدوارم این دفعه تکرار نشه ...

8. 2 کاربر از پست مفید طاهره تشکرکرده اند .

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    95
    دستاوردها:
    تشکرها
    2,042

تشکرشده 2,234 در 570 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط setareh
    سلام به همه دوستان خوبم !
    حالتون چه طوره ؟
    خوبید ؟خوشید؟ سلامتید ؟
    الهی شکر !
    و اما طاهر ه ی دوست داشتنی:
    طاهره جان !من می خواااام !
    ازاون پلو کلم شیرازیتون !
    پس چرا طرز پختش رو نگفتی ؟!
    و یه سوال دیگه:
    میشه خواهش کنم اوتارجدیدت رو، برامون تفسیر کنی ؟
    مرسی
    سلام به ستاره ی پر مهر و دوست داشتنی

از محبت و لطفت ممنونم .
    - راستشو بهت می گم هنوز هم که هنوزه نمی دونم کلم پلو رو دقیقا چطوری درست می کنند !!! چون از اون موقع دیگه فرصتی پیش نیومده که برم سراغ پخت مجدد کلم پلو ... (تصورشو بکنید از سال 85 تا حالا ...)

- این تصویر ، یه دست هنرمنده که داره تار می زنه . انتخابش به این دلیله که از موسیقی خوشم می یاد و دلم می خواد یروز منم به گروه موسیقی بپیوندم . تفاسیر زیادی هم می شه روش گذاشت اما اولین چیزی که به ذهن خودم می رسه اینه که هر کدوم از ما یه هنرمندیم که با فشردن و نواختن انتخابها و فرصتهای مختلف می تونیم آهنگ زندگیمون رو از نغمه های خوش پر کنیم یا از صداهای ناهنجار و گوشخراش ...

10. 2 کاربر از پست مفید طاهره تشکرکرده اند .

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    95
    دستاوردها:
    تشکرها
    2,042

تشکرشده 2,234 در 570 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط faezeh
    سلام:
    طاهره خانم خسته نباشید .
    سوال بنده از شما این است:
    میزان توجه شما به علم و منطق و معنویات چه قدر است؟
    یعنی اینکه در مسیر زندگی و در برخورد با مسائل ان بیش تر به علم و منطق توجه دارید یا به الهامات قلبی و معنویات ؟وبرای رشد کدام انها بیشتر تلاش می کنید؟
    فائزه ی عزیزم
    از سوال سختت ممنونم .

اصولا دوست دارم در همه چیز تعادل را رعایت کنم . نه آدمی سراپا منطقم و نه ادعای معنویت زیادی دارم . اما فکر می کنم عقل و عشق هر دو از جمله هدایایی هستند که به عنوان راهنما در وجود انسان به ودیعه گذاشته شده اند و یکی از کمترین و کوچکترین وطایف انسان به کارگیری درست و متعادل این دو ودیعه خدایی ست .

12. 2 کاربر از پست مفید طاهره تشکرکرده اند .

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    پنجشنبه 05 آذر 88 [ 20:13]
    سطح
    88
    Level completed: 61%, Points required for next Level: 197
    دستاوردها:
    تشکرها
    513

تشکرشده 537 در 283 پست

Array

من فكر مي كنم كه ديگه صندلي داغ طاهره خانوم عزيز به پايان رسيده پس همينجا از ايشون بخاطر شركت در صندلي داغ تشكر مي كنيم هرچند كه خيلي طولانيش كردن و لي بازم از ايشون ممنونيم و نشان صندلي داغ تقديمشون ميكنيم

14. 3 کاربر از پست مفید زیبا. تشکرکرده اند .

زیبا. (سه شنبه 08 مرداد 87)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    76
    دستاوردها:
    تشکرها
    496

تشکرشده 507 در 236 پست

Array

خوشحالم و امیدوارم هادی هر چه زودتر بهبودیش رو بدست بیاره .

ممنون . منم امیدوارم تو و خانوادت سالم و سلامت باشید .

به نظر خودت با یه 118 همیشه حق به جانب باید چیکار کرد ؟ :P

هنوز اینو یاد نگرفتی که در صندلی داغ فقط باردیدکنندگان سوال می پرسند و کسی که روی صندلی داغ نشسته باید فقط پاسخ بده !!!؟

اما از اونجایی که دوستت دارم جوابت رو میدم : این باور قشنگ توست که 118 رو همیشه حق به جانب می فهمه وگرنه من در خیلی از ارسالهام هم بایت اشتباهاتم عذرخواهی کردم ! حتی یادمه خود تو در یک پیام خصوصی به من گفتی چرا اینهمه عذرخواهی می کنی و شکسته نفسی بیش از حد !؟ همین جا جا داره از کاربر بسیار محترم جناب hsh هم یاد کنم چرا که در تاپیکی که بنده با ایشان جر و بحثم شد ایشان در بین ارسالهای دیگر بنده جستجو کرده و در پیام خصوصی به من اشاره کردند که متوجه تواضع من در جاهایی که اشتباه کرده ام و عذر خواهی ، شده اند . اما افرادی مثل طاهره که همیشه یه طرفه به قاضی میرن فکر می کنند که 118 یا x , y فلان جورند یا بهمان جور !!!؟
    من فقط در مورد اشتباهات ابوالفضل خودم رو حق به جانب میدونم که همین طور هم هست و بعضی ها نمی تونند اینو درک کنند که اشتباه از ابوالفضله و من حاظرم برای این قضیه مناظره کنم !
    اما اگه موضوع دیگه ای به جز این رو مشاهده کردید بهم تذکر بدید تا اصلاح کنم .

- علامت سوال (آخه کلام آلوده به تمسخر و توهین بدجوری آزارم می ده)

تمسخر و توهین چیه بابا یه فاز بت پرستی وارد سایت شده بود که منم تا حد توانم قیچیش کردم و این بیشتر به خود ابوالفضل کمک میکنه تا من !؟

تیم خوبی درست کردی . به نظر من که از استقلال بهتر بازی می کنه . تو اینطور فکر نمی کنی؟:D:P
    ببین بازم پاتو تو کفش اســـــــــتقلال کردی هاااااااااااا امسال هم دوباره 4 تا واسطون گذاشتیم کنار البته اینبار توی شهر خودتون !!!

صفحه 27 از 49 نخستنخست ... 717181920212223242526272829303132333435363747 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)