آقا محمد منم مثل خانم شما همين مشكل را با شوهرم دارم .دوست دارم شوهرم پيش خانوادش خيلي بهم توجه كنه .وقتي با من اونها بدرفتاري ميكنه اون ازم حمايت كنه .وعكس العمل نشون بده .ولي افسوس منو درك نميكنه .منم گاهي مثل خانم شما اين رفتارها خانوادش وحمايت نكردنهاش بهم فشار مياره پرخاش ميكنم قهر ميكنم ازش سرد ميشم دست خودم نيست
وقتي از خانوادش انتقاد ميكنم در برابر من جبهه ميگيره ازشون دفاع ميكنه .هر كاري ميكن عكس العملي نشون نميده حتي در برابر خانوادش به من كم توجهي ميكنه فكر ميكنه اگه به من توجه كنه اونا ناراحت ميشن
من خيلي احساس تنهايي ميكنم وقتي اين كارها را ميكنه من خيلي ناراحت ميشم حتي ميگم من نميخام اين زندگيو .منو طلاق بده .
ما خانمها فقط نياز به توجه وديده شدن داريم ولي متاسفانه برخي آقايون اينو درك نميكنن يا نميخان درك كنن
اخه توجه ومحبت چه هزينه اي داره كه شماها اونو از همسراتون دريغ ميكنيد
چرا اينقدر از خانوادتون دفاع ميكنيد يعني فقط ما مقصريم اونا پاك ومعصوم هستن .
من كاملا خانمتونو درك ميكنم .خيلي زجر اوره با مردي كه پشت آدمو خالي ميكنه وفقط سنگ خانوادشو به سينه ميزنه زندگي كرد .واقعا آدم احساس تنهايي ميكنه .
وقتي همسرتون از خانوادتون انتقاد كرد به نظر من آرام به حرفاش گوش بديد . وانمود كنيد از رفتاري كه خانوادتون با همسرتون داشتن خيلي ناراحت شديد .آرومش كنيد .رفتار خانوادتونو توجيه نكنيد . بهش بگيد كه حق با توست ومن خيلي از رفتارشون ناراحت شدم .بعد ازش راهحل بخاييد .بگيد چيكار كنيم كه ديگه اين رفتارها را تكرار نكنن .بهش اطمينان بديد كه پشتشيد وازش حمايت ميكنيد ...
ببين بعد از يك مدت چه طور همسرت مثل موم مياد تو دستت ومشكلش با خانوادت حل ميشه اينو بهت قول ميدم

علاقه مندی ها (Bookmarks)