سلام دوست عزیز
فکر کنم حرف های این آقا (درباره ی اینکه میگن به مسائل مذهبی اعتقاد دارند)، با عمل و رفتارشون تناقض داره. کلاً بعد از یه کار اشتباه (حالا نمیگم گناه) اگه فرد عاقل باشه احساس پشیمونی بهش دست میده (قطعاً خودتونم اینو بارها تجربه کردید) . این حس باعث میشه سعی کنیم دیگه اون اشتباه رو تکرار نکنیم. اما پیش میاد که یه وقت اشتباهی رو مرتکب میشیم ولی غرورمون و هوای نفسمون باعث میشه پشیمون نباشیم. در مورد این آقا هم همینطوره. ایشون این جور کارها رو قبل از ازدواج اشتباه نمیدونه.(حالا من فعلا وارد بحث اینکه اشتباه هست یا نه نمیشم. در این مورد آقای مدیر سایت نصیحتی به همه ی دخترا کردند که می تونید تو بخش مقالات بخونید.) من با توجه به حرف شما که گفتید از این مسأله پشیمونید این مطلب رو استنباط کردم که به این جور روابط قبل از ازدواج اعتقاد ندارید. اگه اینطوره پس باید با یکی مثل خودتون ازدواج کنید. چون بعد از ازدواج هم حتما اختلاف نظر هایی از این دست خواهید داشت که دیگه برای هر اقدامی دیره. البته ممکنه بعضی خانم ها این مسأله رو عیب ندونند و به قول ایشون سخت نگیرند و لی شما که 3 هفته هست از این موضوع ناراحتی، مطمئنا جزء این دسته افراد نیستی.
این آقا هم شاید در ظاهر خودشون رو معتقد و پایبند به اصولی که شما مدنظر دارید قرار میدن ولی همونطور که میدونید کردار و رفتار ملاک مهمتری هست تا حرف . شاید یه فرد برای مدتی بتونه تظاهر کنه ولی در دراز مدت این براش خیلی سخت میشه و حتما یه جاهایی سوتی میده.
احتمالا تو این مدت درگیر احساسات هم شدین و از دست دادن ایشون براتون سخته اما سعی کنید کاملا منطقی باشید. البته تصمیم نهایی رو باید خودتون بگیرید.
به خدا توکل کنید و از اون یاری بجویید- موفق باشید![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)