نیلا جان. پست فکور به نظر من راهکار خوبی برات داره. همینطور پست مدیر همدردی که نوشته بودن روی دوست داشتن کار کنی فعلا. اما اقای sciبه یه موضوع خیلی مهم اشاره کردن و این به نظر میاد توی اولویت باشه. اونم حالت شتابزدگیته. من پست های خیلی مفیدی رو که برات اینجا توی تاپیکت گذاشتن سعی می کنم از دیدگاه خودم دسته بندی کنم تا بتونه برات مفید باشه. نمی دونم تا چه حدی برداشتم از پست ها درست بوده اما امیدوارم کمکت کنه تا خودتم بتونی با ارامش پست ها رو بخونی و راهنمایی ها رو توی ذهنت ساماندهی کنی.
1- به نظر میاد اول از همه باید یه مدت هر چند کوتاه روی این حس شتابزده رفتار کردنت کار کنی و در واقع خودتو یه بار تربیت و اموزش بدی که سریع تا ناراحت میشی از یکی از کارهای شوهرت بهش نگی و به روش نیاری تا بتونی مدت بیشتری فکر کنی که واقعا چه رفتاری باید داشته باشی.
2- بعد از این مدت کوتاه که روی اموزش خودت برای اینکه سریع واکنش نشون ندی کار کردی می تونی ارامش رو برای خودت تمرین کنی. یعنی حالا هم داری روی شتابزدگیت کار می کنی هم روی حس ارامشت
3- الان وقت این میشه که مواردی رو که دوست نداشتی مثله همین پول دادن به برادرش و این چیزا واسه خودت دونه دونه مرور کنی و بدون اینکه احساساتی بشی فکر کنی چه راههایی وجود داشتن برای اینکه بتونی اوضاع رو طوری کنی که خودت فکر می کنی بهتره. یعنی روی مواردی که گذشته بدون احساسی شدن فکر کن ببین راه حل پیدا می کنی یا نه. واسه همه چی راه هست. مثلا پیشنهاد فکور توی پست 5 یه راه خوبه. شاید خودت بتونی راههای بهتری هم پیدا کنی. فایده ی اینکار اینه که تمرین می کنی در مورد مشکلاتی که گذشته چندین راه حلی پیدا می کنی و احتمالا مشابه اونا حالا به یه شکل دیگه برات تکرار میشه اما چون روی راه حلاش در ارامش و بدون احساسات فکر کردی حالا دیگه می تونی تصمیمات بهتری بگیری.
در طول همه ی این کارایی که می کنی پست مدیر همدردی در پست 8 رو هم باید سعی کنی انجام بدی اینکه روی دوست داشتن کار کنی و به شوهرت خیلی ایراد نگیری توی این مدت.
من واقعا نمی دونم و در مورد رفتارای زن و شوهرا و خانواده هاشون هیچوقت نظر خوبی نمی تونم بدم چون درک درستی از این موضوع ها ندارم. اما به نظرم از پست هایی که برات گذاشتن دوستان و کارشناسان این میاد که این حالت شتابزده رفتار کردنت که اقای شی بهش اشاره کردن در اولویته. حتما کارشناسان میان برات راهکار می ذارن. اما چیزی که به نظر من میاد اینه که سعی کنی خودتو اموزش بدی کم کم که سریع واکنش انی نداشته باشی که فرصت فکر کردن کافی و راه حل پیدا کردنو داشته باشی. مثلا می تونی به خودت این عادتو بدی که تا یه شماره ای بشمری یعدش شروع کنی به حرف زدن. کم کم هم تعدا شماره هاتو بیشتر کنی. انقدر بیشتر کنی که ذهنت تربیت بشه که نیاز نیست تا وقتی اوضاعو بررسی نکردی واکنش سریع داشته باشی. اینو کم کم به خودت اموزش بده و تمرین کن اینطوری یاد می گیری مدیریت کنی ذهن و احساستو. سر کار هم که میری. می تونی یه ورزشی هم بکنی که سلامت جسمت بهتر و بهتر بشه و قوی تر بشی.
در مورد شتابزده بودنت و هر صفات یا عادات دیگه ای که ادم داره به خودی خود بد یا عیب یا مشکل نیست. اما چون این رفتار با شوهر و خانواده ی شوهرت نمی شه هماهنگ باشه و داره زندگی رو برات کمی مشکل می کنه نیازه که خودتو اموزش بدی که بتونی مدیریت کنی هم احساستو هم رفتارتو تا در نتیجه ی این مدیریت بتونی زندگی و رابطه اتو هم با شوهرت مدیریت کنی.
موفق باشی.

علاقه مندی ها (Bookmarks)