RE: کتک کاری با همسر
من پستهای قبلی شما را مطالعه نکردم و با توجه به مطالبی که در این تاپیک ارسال کرده اید پاسخ شما را میدم
به نظر میسد که که خیلی حساس هستید با قدرت تحمل پایین و اصلا صبر و حوصله هم نداشتید
شاید بسیار مهر طلب هستید و اصلا تحمل کم محلی های همسرتون را ندارید
چرا فکر کردید که موضوع مهمانی را مطرح کردید همسرتون باید بالافاصله بپذیرد ؟ به هر حال تو همون واکنش تند نظرش را گفته حتما یه دلیلی داره که از زیر مهمونی در میره مثلا کارمنده یا مهمونی خیلی تشریفاتی هست و لازمه که دو سه روز برا مهمونی وقت بذاره که در توان بدنی اش نیست
چرا تحمل نداشتید که همسرتون برنامه مورد علاقه اش را ببینه بعد بیاد باهاتون حرف بزنه اصلا دلیلی برا دلخوریتون نمیبینم باید مینشستید کنارش و باهاش برنامه را میدید یا یه سرگرمی دیگه برا خودتون جور میکردید
هر کس ازاده که یه وقت شخصی برا خودش داشته باشه و هر کار خواست انجام بده
منظورم از وقت شخصی یه وقت یکی دوساعته (حداکثرش را گفتم) است که فرد بتونه فارغ از همه وظایفی که داره به کار مورد علاقه اش برسه و کسی نخواد که این وقت را ازش بگیره
به نظر من امروز با یه جعبه شیرینی برید خونه و اصلا به روی خودتون نیارید که چه اتفاقی افتاده و خیلی عادی و در عین حال صمیمی برخورد کنید اصلا نزارید مسئله گش پیدا کنه اگه همسرتون تمایلی برا مهمونی دادن نداره یکی دوفته ای اصلا حرفشرا نزنید
یه پیشنهاد دیگه اینکه با همسرتون عهد ببندید اصلا باهم قهر نکنید 
ببخشید خیلی پراکنده نوشتم نمیدونم توانستم که عقیده و نظرم را به نحو صحیح القا کنم یا نه
خدایا کمکم کن تا ایمان، نام و نان برایم نیاورد
علاقه مندی ها (Bookmarks)