به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 39
    عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 26 شهریور 95 [ 14:54]
    سطح
    40
    Level completed: 86%, Points required for next Level: 28
    Overall activity: 16.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsTagger Second ClassVeteran
    تشکرها
    566

تشکرشده 594 در 190 پست

Array

RE: من خواستگار ندارم.

سلام مریم جان. من یه دوست صمیمی دارم همسن شماست. وکیله فوق لیسانس حقوقه. تو یه شرکت خوب کار میکنه. خونه و ماشین خوب داره(با خانوادش زندگی میکنه ها) قیافشم نمیگم زیبای خفته اس اما خوبه. در حد همه دخترای امروزی. اونم مشکل شما رو داره. من فکر میکردم خودش قصد ازدواج نداره.اما مدتی پیش درددل کرد فهمیدم ازین شرایط که کسی ازش خواستگاری نکرده ناراحته. من دقیق شدم تو زندگیش اینا به نظرم اومد به خودشم گفتم اما تا حالا کاری برای تغییر رفتارش ندیدم بکنه. میگم شرایط و رفتارشو شاید بدرد شما هم بخوره.
    1- ایشون در جواب هر کسی که ازشون میپرسن چرا ازدواج نمیکنی میگفت قصد ندارم فعلا کارم در اولویته. اینو تو جمعهایی که ممکن بود مرد مناسبی برای ازدواج باهاش باشه هم تکرار میکرد درعین حالی که قلبا دوست داره ازدواج کنه. (به نظرم این خیلی بده چون ادما حرفی که میشنون رو باور میکنن ممکنه یکی ازین سوال پرسنده ها کیسی داشته باشه یا از طرف کسی این سوالو ازشما بپرسه که با جواب شما سرد میشه)
    2-ایشون خیلی خشک و رسمی تو اجتماعی که هست رفتار میکنه(بخاطر کارش همش تو جو رسمیه) و اصلا متوجه توجه خاصی که ممکنه تو همین جمعها کسی بهش داشته باشه نمیشه. نمونش پسر کمرو و گوشه گیری بود که من خودم شاهد علاقش به این دوستم بودم اما دوستم هیچوقت نفهمیده بود تا وقتی که پسره رفت ازونجا البته نمیگم کیس مناسبی بود اما خب اگه دوستم متوجه ایشون و علاقش شده بود شاید....
    3-به خاطر شرایط خوب و اعتماد به نفس ناشی ازون متاسفانه خیلی آمرانه با همه رفتار میکنه و این تو محیط کار البته براش ابهت میاره اما نباید انتظار داشته باشه که مردی پیدا شه که عاشق کسی بشه که همش در حال دستور دادن و قدرت نشون دادنه. این طبیعت مرداس دیگه
    4-هیچ تلاشی حاضر نیست برای جلب نظر طرف مقابلش کنه و متاسفانه فکر میکنه اگه مردی خوشش بیاد باید یه راست بیاد ندیده و نشناخته پیشنهاد ازدواج بده.
    (ما خانومیم و بهتر میدونیم که ممکنه یه مرد تو لحظه اول از یه خانوم خوشش بیاد و رفتاری نشون بده اما اینکه بیشتر جلو بیادو جدیش کنه بستگی به خودمون داره چون بهر حال اینجور روابط یه طرفه پیش نمیره باید به طرف مقابل قابلیتها و لطافتها و جذابیتهامونم نشون بدیم در واقع باید بهش فرصت شناخت بدیم.

امیدوارم بدرد بخوره دوستمم

2. 22 کاربر از پست مفید روژان20 تشکرکرده اند .

روژان20 (سه شنبه 18 مهر 91)

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 17 آبان 95 [ 15:15]
    سطح
    96
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 355
    Overall activity: 3.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    6,844

تشکرشده 7,555 در 2,378 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط روژان20

4-هیچ تلاشی حاضر نیست برای جلب نظر طرف مقابلش کنه و متاسفانه فکر میکنه اگه مردی خوشش بیاد باید یه راست بیاد ندیده و نشناخته پیشنهاد ازدواج بده.
    (ما خانومیم و بهتر میدونیم که ممکنه یه مرد تو لحظه اول از یه خانوم خوشش بیاد و رفتاری نشون بده اما اینکه بیشتر جلو بیادو جدیش کنه بستگی به خودمون داره چون بهر حال اینجور روابط یه طرفه پیش نمیره باید به طرف مقابل قابلیتها و لطافتها و جذابیتهامونم نشون بدیم در واقع باید بهش فرصت شناخت بدیم.[/size]

ممنون از نوشته اتون. ممکنه اینکه خانم باید چه کارایی بکنه که طرف مقابل بیاد جلو جدی کنه موضوعو هم توضیح بدین؟

4. 2 کاربر از پست مفید meinoush تشکرکرده اند .

meinoush (شنبه 29 مهر 91)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 30 آبان 91 [ 20:17]
    سطح
    9
    Level completed: 54%, Points required for next Level: 23
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    3 months registered250 Experience Points
    تشکرها
    149

تشکرشده 158 در 43 پست

Array

شاید یه نگاه پر از شرم.یه توجه. یه لبخند.... اینا ظرافت های زنانه هست که مطمینن بیشتر خانومها بلدن. ولی خیلی باید دقت کرد که زیاده روی نشه که نتیجه عکس میده

6. 11 کاربر از پست مفید darya_aram تشکرکرده اند .

darya_aram (یکشنبه 07 آبان 91)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 26 شهریور 95 [ 14:54]
    سطح
    40
    Level completed: 86%, Points required for next Level: 28
    Overall activity: 16.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsTagger Second ClassVeteran
    تشکرها
    566

تشکرشده 594 در 190 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط meinoush

(ما خانومیم و بهتر میدونیم که ممکنه یه مرد تو لحظه اول از یه خانوم خوشش بیاد و رفتاری نشون بده اما اینکه بیشتر جلو بیادو جدیش کنه بستگی به خودمون داره چون بهر حال اینجور روابط یه طرفه پیش نمیره باید به طرف مقابل قابلیتها و لطافتها و جذابیتهامونم نشون بدیم در واقع باید بهش فرصت شناخت بدیم.[/size]

ممنون از نوشته اتون. ممکنه اینکه خانم باید چه کارایی بکنه که طرف مقابل بیاد جلو جدی کنه موضوعو هم توضیح بدین؟
    می نوش جون من زیاد تخصص ندارم اما همسرم قبل از ازدواج اومد بهم پیشنهاد عضویت تو یه انجمن علمی رو داد من زیاد راغب نبودم اما بخاطر اینکه تو دلم نسبت به اون آقا پسر(همسر فعلی)احساس داشتم قبول کردم.....بعدها بهم گفت اگه اون روز قبول نمیکردی بیای میفهمیدم دوستم نداری دیگه پامو بیشتر جلو نمیذاشتممن خیلی تعجب کردم چون فکر میکردم مردا برای پا جلو گذاشتن احتیاجی به دونستن علاقه دختر ندارن اما همسرم گفت من هیچوقت ازت رفتاری مبنی بر علاقه ندیدم برا همین فکر میکردم ازمن خوشت نمیاد اومدم طرفت بهت پیشنهاد دادم چون میدونستم دوستم بهت گفته بیای عضو شی نرفتی اگه من میگفتمو میومدی مشخص میشد بهم توجه داری وگرنه دلیلی نداشت کاری کنم که علاقمو بفهمی مخصوصا که خودت اگر دوسم نداشتی...اونموقع بود فهمیدم چه شانسی اوردم که قبول کردموگرنه هیچ اتفاقی ممکن بود نیفته
    برا همین میگم من تخصص ندارم
    اما ازون موقع که رو اینچیزا بیشتر حساس شدم فهمیدم اکثر مردا وقتی از دختری خوششون میاد یه حرکت کوچیک میکنن اگه تونستن علاقه دختر رو جلب کنن یا توجه اونو ببینن ادامه میدن وگرنه منصرف میشن. برخلاف اونچیزی که ما خانوما فکر میکنیم اعتماد به نفس آقایون تو ابراز علاقه اونقدرها هم زیاد نیست.مثلا داداش خودم دانشجوئه سال اول دانشگاه از یه دختر که از دبیرستان باهم رابطه علمی تو یه گروه داشتن خوشش میومد یه روز بین حرفاش به اون دختر میگه به نظرتون سن ازدواج دخترو پسر چند سال باید باشه دختره میگه دختر 20 پسر 25 داداشم میگه اونوقت چرا پسرا اینقدر بیشتر ؟؟دختره میگه چون یه پسر باید خیلی کارا قبل ازازدواجش بکنه مثل سربازی تهیه امکانات....
    داداشم جوابشو گرفته بودو هیچ وقت تو رابطه باهاش جدیتر نشد و اتفاقا اون دختر سال بعدش ازدواج کرد.حالا اگه اون دختر به داداشم علاقه داشت یه جواب اینطوری میداد: هر وقت که کسی رو که دوست داشته باشن پیدا کننو...

8. 11 کاربر از پست مفید روژان20 تشکرکرده اند .

روژان20 (یکشنبه 30 مهر 91)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 25 مهر 91 [ 09:58]
    سطح
    5
    Level completed: 38%, Points required for next Level: 31
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array

سلام مریم خانم خواستگار میخوای چیکار برو خوش باش خواستگار خواستی هر موقع وقتش بشه خدا می فرسته برات به شرط اینکه ادم باایمان ونماز خونی باشی

عضو همراه

آخرین بازدید
    پنجشنبه 26 مهر 97 [ 09:20]
    سطح
    74
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 193
    Overall activity: 11.0%
    دستاوردها:
    Social1000 Experience PointsVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    8,610

تشکرشده 8,998 در 1,493 پست

Array

اکثر مردا وقتی از دختری خوششون میاد یه حرکت کوچیک میکنن اگه تونستن علاقه دختر رو جلب کنن یا توجه اونو ببینن ادامه میدن وگرنه منصرف میشن. برخلاف اونچیزی که ما خانوما فکر میکنیم اعتماد به نفس آقایون تو ابراز علاقه اونقدرها هم زیاد نیست.

ضمن تایید حرف های بسیار خوب و زیرکانه روژان عزیز

مریم عزیز

حق کاملا با روژانه. ببین وقتی که شما همه چیز داری خیلی ها جرات نمی کنن برای ازدواج با شما

قدم بگذارن جلو! وقتی ببینن خیلی رسمی هستی و برتری جرات ابراز پیدا نمی کنن.

برای همین اگر شما سعی کنی کمی منعطف تر برخورد کنی و به احساس اطرافیانت دقت کنی قطعا

متوجه علاقه اطرافیانت میشی.

این جهان ، جهان کنش ها و واکنش هاست! شما اگر از کسی خوشت بیاد و کسی هم ازت خوشش

بیاد باید بهش نشون بدی و عکس العمل در مقابل ابراز محبت اون نشون بدی اما محترمانه و خانمانه!

من تنها کسی که تو زندگیم خیلی دوستش داشتم (خواستگار سابقم) با من همکار بود. من که

متوجه علاقه این آقا به خودم شده بودم ( که کاش پام میشکست نمیشدم ) و منم

دوستش داشتم ، سعی کردم در مقابل محبتهاش پاسخ بدم!

مثلا وقتی می دیدیم میاد الکی از من یک سری فایل می گیره در حالی که میدونستم اونها رو داره ،

منم براش یک سری کتاب می بردم و بهش پیشنهاد می کردم نظرش رو بگه راجع به منابع تحقیقاتی.

اما هرگز سبک سری نمی کردم! تا اینکه یک روز ازم رسما خواستگاری کرد!

به دوستام که گفتم باور نمی کردن میگفتن مگه شما همو دوست داشتین؟ آخه من خیلی موقر

برخورد کردم و با اینکه از درون دوستش داشتم ولی بروز نمی دادم اما بهش توجهی ویژه می کردم که

خودش بهم گفت که وقتی برام کتاب آوردین و نظرمو خواستین فهمیدم دوستم دارین.

البته قسمت نبود که باهاش ازدواج کنم و تقدیر ما رو بهم نرسوند اما میخوام بگم اون توجه ، تواضع ،

اعتماد به نفس به اندازه و با احساس و متین بودن بسیار به شما کمک می کنه که دیگران رو جذب

کنین. ضمنا سعی کنین کمی ظریف تر و زنانه تر رفتار کنین و شاد باشین.

مردا از خانومای عصا قورت داده با لحن دستوری خوششون نمیاد.

مطمئن باشین اگر نشون بدین که دوست دارین ازدواج کنین و کمی صمیمانه تر و مهربان تر برخورد کنین

خواستگارانی هم خواهید داشت.

موفق باشی گلم

11. 9 کاربر از پست مفید bahar.shadi تشکرکرده اند .

bahar.shadi (چهارشنبه 19 مهر 91)

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 27 آذر 91 [ 19:40]
    سطح
    20
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 57
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    174

تشکرشده 196 در 39 پست

Array

سلام دوست عزیز
    میدونی مشکل ما چیه؟! سن که از 25 سال که بره بالا سطح توقعات هم میره بالا چه اونی که تو خونه نشسته یا چه اونی که مثه ما شاغل و بادرامد عالی و تحصیلات بالاست !!! اگه یه پسر بیکار یا بقالی بیاد برات یا یه راننده یا یه شاگرد مغازه قبول میکنی ؟!عمرا اگه قبول کنی!! البته اصلا قصد بی احترامی به شغل هایی که گفتم رو ندارم فقط گفتم که علت برای خودمون روشن بشه!! تمام دوستان منم همین مشکل رو دارند.و همیشه میگیم پسرای دهه 60/50(61و60و62) یا شهید شدند یا مفقودالاثربخاطر همینه که ما موندیم!:D و خودمونو دلداری میدیم :
    ;)

13. 4 کاربر از پست مفید مهرنوش1 تشکرکرده اند .

مهرنوش1 (شنبه 29 مهر 91)

عضو همراه

آخرین بازدید
    پنجشنبه 11 اردیبهشت 04 [ 19:10]
    سطح
    86
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 114
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    4,315

تشکرشده 3,200 در 813 پست

Array

باسلام

ضمن تشکر از صحبتهای دوستان

برای من جای سوال هست که تاچقدر این توجه را نشان دادن صحیح است چون گاهی یک قدم توجه بیشتر

موضوع را از طرف پسر بی ارزش می کندگویی دختر بدنبال اوست

مثل تاپیک دوستمون:
    کلیک کنید

و یک قدم کم توجهی و یا بی توجهی دختر و یا ناز کردنش موضوع را سرسختی و غیر قابل انعطاف بودن دختر نشان می دهد مثل تاپیک:
    کلیک کنید

از این نوع تاپیکها زیاد است من دو تاپیکی را که کوتاه و مختصر بود بیان کردم دوستان زیادی در زیاده روی و یا کوتاهی در این روابط آسیب دیده اند.

موفق باشید.

15. 4 کاربر از پست مفید sanjab تشکرکرده اند .

sanjab (شنبه 29 مهر 91)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 01 آبان 91 [ 09:15]
    سطح
    9
    Level completed: 16%, Points required for next Level: 42
    دستاوردها:
    تشکرها
    34

تشکرشده 34 در 8 پست

Array

مرسي از همه دوستاي گلي كه با راهنمايي هاشون به من كمك كردن. روژان عزيزم همه حرفاتو درك مي كنم اما خوب با توجه به شناختي كه از خودم دارم از خيلي جهات شبيه به دوست شما نيستم. منظورم اينه كه اگر چه نشون نمي دم كه دوست دارم ازدواج كنم اما خوب تكذيبش هم نمي كنم. در ورد دوستايي كه گفتن بايد خودم هم تلاش كنم واقعا نمي دونم بايد چيكار كنم ؟ يعني آدم مي توني يه دفعه شخصيتشو عوض كنه و بخواد طور ديگه هاي بشه؟ مي دونم گاهي وقتا لازمه اما ديگه انرژي نمونده. اكثر روابطي كه اين روزا وجود داره واسه دوستيه. منم فكر مي كنم كه نه ديگه وقتشو دارم و نه انرژي اينكه تازه بخوام درگير اين روابط بشم و باطرف سر و كله بزنم به اين اميد كه شايد بياد و منو بگيره. به گذشته كه نگاه مي كنم دلم واسه خودم ميسوزه. چون هميشه سعي كردم دختر خوبي باشم و درست رفتار كنم اما نم دونم چرا قسمت من اين شد ... :(

17. 7 کاربر از پست مفید maryam500 تشکرکرده اند .

maryam500 (شنبه 29 مهر 91)

عضو همراه

آخرین بازدید
    پنجشنبه 26 مهر 97 [ 09:20]
    سطح
    74
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 193
    Overall activity: 11.0%
    دستاوردها:
    Social1000 Experience PointsVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    8,610

تشکرشده 8,998 در 1,493 پست

Array

مریم عزیز

به هیچ عنوان منظور دوستان این نبود که وارد ارتباطات دوستی بشید!

این دوستی ها به هیچ عنوان مناسب نیستن و هزینه های گزافی رو در بر دارن!

اما در مورد اینکه شما خوب موندی واقعا بهت تبریک می گم و واقعا باید به خودت افتخار کنی.

اما بحث من سر ریز شدن در رفتارهای خودتونه. قرار نیست کار ویژه ای بکنی.

فقط باید بیشتر محیطت رو رصد کنی و به رفتار افراد با دقت و نا محسوس توجه کنی.

مثلا اگر کسی به شما توجهی ویژه داره ، اگر شما هم از اون آدم خوشت میاد در رفتارت نشون بده این رو.

این یعنی راه ارتباط رو باز گذاشتی! اما اگر اون آدم پیشنهاد دوستی داد با قاطعیت رد کن.

قرار نیست شما از کسی خواستگاری کنی یا به پیشنهاد دوستی پاسخ مثبت بدی!

بلکه قراره کمی زنانه تر رفتار کنی و کمتر در جمع ها راجع به درس و کار صحبت کنی و خیلی خشک و رسمی با

کسی که ازش خوشت میاد برخورد نکنی.

سعی کن امور سخت و خشن رو به آقایون بسپری و خودتون کارهای هنرمندانه و زنانه انجام بدی.

این یعنی راه ارتباطی بازه! اما برای خواستگار نه برای آدمهای نا مناسب!

کمی بیشتر از رفتارهات برامون میگی؟

آیا همیشه مستقل رفتار کردی و کارهای سخت انجام دادی؟

آیا دیگران فکر می کنن دائم دنبال کسب موقعیت و ثروت هستی؟

رابطت با آدمها معمولا چطوریه؟

این لینک رو بخون و بهش با دقت جواب بده تا نقاط ضعفت شناسایی بشه

40 موضوع موثر در پیدا کردن خواستگار

19. 6 کاربر از پست مفید bahar.shadi تشکرکرده اند .

bahar.shadi (شنبه 29 مهر 91)

صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)