سلام
من مشکلات واقعا سختی داشتم که با اومدن به اینجا و راهنمایی دوستان اروم شدم و راهمو پیدا کردم وکارایی رو که دارم انجام میدم و تا حدودی نتیجه داده بهت میگم و هیچوقت نباید نا امید بشی عزیزم. این روش رو پیش گرفتم از قبل زندگیم بهتر شده.اینکه هرگز به طلاق فکر نکن منفی نگری رو از خودت دور کن واقعا خانمان سوزه. کار فقط یه هدف از هزاران هدف هست که در نظر گرفتی مهمترین هدفت باید ساختن زندگیت باشه به غیر از کار فعلا اهداف و خواسته های دیگه تو عملی کن .خودتو سرگرم کن به هر چیزی که علاقه داری هیچ وقت از خودت ضعف نشون نده زندگی تو خرابتر می کنه و علاقه همسرتو به تو کمتر می کنه.بهش محبت کن بی احترامیاشو با خوشونت لحن تند کل کل کردن جواب نده ولی با بی اعتنایی یا سکوت باید بفهمه کارش درست نبوده .از کتابهای روان شناسی کمک بگیر . سعی کن نقطه قوت همسرتو بشناسی از اون طریق درش نفوذ کنی به گفته ها و نقاط ضعفش زوم نکن و حساسیت نشون نده وقتی ارومه باش حرف بزن با حالت دستوری باش صحبت نکن از خونوادش خودش انتقاد نکن به هیچ وجه باهاش قهر نکن که واقعا اوضاع رو بدتر می کنه از همه مهمتر سعی کن خودتو عوض کنی تا اونو و باید صبر صبر صبر داشته باشی و نا امید نشی و مدیریت کنی همیشه اینو در نظر بگیر خیلیا هستن مشکلشون حادتر از تو بوده سعیشونو کردن تو هم همین طور بقیشو واگذار کن به خدا انشا.. درست میشه

علاقه مندی ها (Bookmarks)