به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 19

Hybrid View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 17 آبان 91 [ 11:35]
    سطح
    6
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 24
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    3 months registered250 Experience Points
    تشکرها
    7

تشکرشده 7 در 6 پست

Array

RE: رشد کردن خیانت

ممنون از پاسخ و توجهتون،

خوب راستش همسر من چون ۲۰ سال خارج از کشور زندگی‌ کردن همهٔ معیار‌هاشون و طرز تفکرشون یه مقدار متفاوت هست و من این رو درک می‌‌کنم. من خودم هم قبلا چند سال کانادا زندگی‌ کردم و از اول می‌‌دونستم که یک سری چیز‌ها رو باید به عنوان آزادی بپذیرم. ولی‌ خودم معتقدم انسان با توجه به انسان بودنش و مسئولیت و تعهدی که قبول کرده باید پایبند یک سری اصول اخلاقی‌ باشه و نیاز نداشته باشه که یکی‌ یک سره کنترلش کنه. من خودم خیلی‌ به همسرم وفادارم و از هر گونه معاشرتی که احساس کنم ممکنه همسرم رو آزرده کنه خودداری می‌‌کنم.

من راستش در یک سالی‌ که نامزد بودیم همسرم هراز گاهی از این خانوم صحبت می‌‌کردن و به خاطر اینکه من کمی‌ این موضوع ناراحتم می‌‌کرد از ایشون خواهش کردم که دیگه در مورد ایشون صحبت نکنه و گفتم درست نیست تو هر موقعیتی از این خانوم صحبت کنید. این باعث شد که من یک حساسیتی در این زمینه به وجود بیارم که البته شاید اشتباه کردم چون دیگه هر موقع بخوام از ایشون چیزی بگم همسرم فکر می‌کنه من شکاک هستم یا به این قضیه دارم گیر میدم. ایشون هم البته با این کارشون باعث شدن من فکر کنم که همسرم هنوز به نامزد سابقشون ‌ علاقه دارن یا هنوز ذهنشون در گیر رابطهٔ قبلی‌ هست.

راستش من اینقدر بی‌ منطق نیستم که بخوام بشنوم همسرم نامزد قبلیش رو دوست نداشته مسلما هر رابطه ای‌ با عشق و علاقه شروع می‌شه و مادامی که ادامه داره یک علاقه ای‌ هم هست من چیزی که دوست دارم بشنوم و بدونم اینه که اون رابطه با تمام خوبی‌‌ها و بعدی هاش تموم شده.

در جواب شما الهه جون؛ نامزد سابق همسرم تو یه کشور دیگه زندگی می‌‌کنن و البته متوجه هستم که نامزد سابق از شنیدن خبر ازدواج همسرم کجکاو شده باشه.

من با همسرم دیشب نشستم صحبت کردم و گفتم که احساس می‌‌کنم تغییر کرده و بی‌ حوصله شده ایشون هم مشکلات کاری و برنامه‌های اقامت من و این طور نگرانی‌ها رو دلیل تغییر رفتارشون عنوان کردن. و روابطمون یه کم صمیمی‌ تر شد.

به هر حال از کمک و راهنماییتون بسیار سپاسگزارم.

2. کاربر روبرو از پست مفید hengamejoon تشکرکرده است .

hengamejoon (یکشنبه 23 مهر 91)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)