عزیز دلم چرا اینقدر خودتو ناراحت میکنی منم مشکل شما رو دارم خوار شوهرام با من خیلی بد رفتاری میکنن و مادر شوهرم همیشه از من سوئ استفاده میکنه بدتر اونجاست که پدر شوهرم ومادر شوهرم به خاطر دختراشون همش از شوهرم میخوان که منو دعوا کنه.باور کن پدر شوهرم میگه اگه دخترش به من فحش هم بده حق ندارم اعتراض کنم و میگه آخرش باید بگم که من غلط کردم تو ببخش.واقعا خنده داره که همچین درخواست مسخره ای دارن .به نظر من شما باید بی خیال باشی و یک مدت سرد برخورد کنی و تا اونجا که میتونی به شوهرت محبت کن و هیچ حرفی از این مسئله ای که براتون پیش اومده به میون نیار و اگه شوهرت خود خوری کرد و بابت این موضوع خواست ابراز شرمندگی کنه شما بهش بگو که مهم اینه که ما دوتا هم دیگرو داریم و تا زمانی که ما با هم خوبیم کسی نمیتونه که بینمون مشکلی بندازه و اونا بلاخره خسته میشن .نه شما و نه همسرتون نباید به خاطر این مسائل اوقات خودتونو تلخ کنید باور کنید تمام عکس العمل های بد خانواده همسرت به خاطر ضعفشونه واگه ازشون بر میومد تا حالا همسرتون رو وادار به طلاق شما کرده بودن .از آدمهای ضعیف دلخور نشید بزارید بی تفاوتی و خونسردی شما و حمسرتون رو ببینند اونوقت یا درست میشن یا بزار هر کاری دوست دارن بکنن فقط باید شما و همسرتون با هم خوب باشید خوب بودن شما اونه رو عصبی و بد بودنتون با هم اونهارو خوشحال.![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)