به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 25

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    پنجشنبه 18 آبان 91 [ 14:53]
    سطح
    6
    Level completed: 38%, Points required for next Level: 31
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    3 months registered250 Experience Points
    تشکرها
    4

تشکرشده 4 در 2 پست

Array

RE: من و خانواده و نداشتن خواستگار

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrdad_m
    22 سالتونه و نگران نداشتن شوهر هستید!!؟

مطمعنید توی تهران زندگی میکنید!!؟

اگه 32 سالت هم بود نباید انقدر نگران میبودی!

طی سال های آینده انقدر فرصت برای ازدواج برات پیدا میشه که خودت تعجب میکنی...!

یه خورده به سر و وضع خودت برس.به بهونه مهمونی یا چیزی یه خورده ابروهاتون رو مرتب کنید تا تابوش توی خونه شکسته بشه...

ممنون. اینطوری که شما گفتید نه. یعنی نگران نداشتن شوهر نیستم، بیشتر ترسم از چیزای دیگس.

بله. تهران زندگی میکنم.

چطور ممکنه در 32 سالگی کسی نگران نباشه؟!!

نقل قول نوشته اصلی توسط omid65
    سارای عزیز!
    به نظر من نگرانی تو به جا هست .
    خوبه که از الان به فکر هستی.
    دوستان عزیز ، دیدن این صحبت ها خجالت نداره که ! قبول کنین که هر چه سن دختر توی ایران بالاتر میره خواستگاراش کمتر میشن .
    شما اول باید مشکلات موجود رو حل کنین و بعدش به خدا توکل کنین . نه اینکه دست روی دست بندازی و دور و برت رو نگاه کنی و هیچ کاری نکنی.
    مشکلاتی که به نظر من میرسه اینهاست :

1-در مورد قیافه ظاهری شما ، مطمئن باش مادر شما داره اشتباه می کنه که این موضوع رو اینقدر بزرگ کرده . به نظر من هر چه زودترکاری رو که می خوای انجام بده ، ببخشید ها شما دختری نه پسر . پس ظاهر و چهره و طرز لباس پوشیدنت رو مرتب تر کن .شلخته نباش! جلف هم نباش!

2-درست کردن افکار پدر و مادرتون : باید بدونن که در این زمونه ازدواج سخت شده و پسر آماده به ازدواج خیلی کم شده . از طرفی معرفی کردن واسه ازدواج ثواب زیادی هم داره . پس اینکه اون فامیل دورتون این کار رو انجام داده خیلی هم کار خوبی انجام داده . پس اگه پدر و مادرتون همچین عکس العملی انجام دادن یا از شرایط کنونی جامعه خبر ندارند یا اینکه از قصد شما برای ازدواج خبر ندارند .

به نظر من باید با کمک برادرتون در مورد قصد ازدواجتون با پدر و مادرتون صحبت کنین . به نظر من میرسه که پدر و مادرتون از شما باید دور باشن ولی اگه پدر و مادر منطقی ایی باشن حتما حرفاتون رو قبول می کنن .
    هر چقدر هم که رفتارشون باهات سرد هم باشه بهتره که باهاشون صحبت کنی ، وظیفه عقلی و شرعی پدر و مادر اینه که دختر و پسرشون رو مزدوج کنن . نه اینکه بشینن کنج خونه . اصلا در این زمونه این باید اولویت زندگی شون باشه.

3- وقتی با پدر و مادرت صحبت کردی ، هر جا که رفتی اگه پرسیدن چرا ازدواج نمی کنی ، با طنز بگو "کو پسر خوب؟! نیست که عزیز من!" . نه اینکه بگی "می خوام درس بخونم" یا اینکه "اولم درسم".

4-پاشو برو درساتو بخون !!! چیه زانوی غم به بغل گرفتی ! بهتره که الان درساتو بخونی چون ازدواج اینجوری نیست که بگی از الان تا 3 ماه دیگه به خودم وقت می دم که برم ازدواج کنم . نمی شه که !
    فقط خواهشاً حتماً با پدر و مادرت صحبت کن تا از قصد ازدواجت با خبر بشن ، نگن که چون دخترمون ارشد می خونه پس فعلا ازدواج نکنه تا بعد! حتماً اگه دانشجو هم شدی اگه خواستگار خوب و هم کفو خودت اومد قبول کن چون هم داره سنت بالا میره هم که توقعات با دانشجوی ارشد شدن بالاتر میره .

5-ازدواج با هرکی ممنوع!

6-افزایش اطلاعات در مورد ملاکهای انتخاب همسر : به لینک زیر برو و سمینار دکتر فرهنگ رو دانلود کن و گوش بده تا همه چی تو دستت بیاد.
    http://www.hamdardi.net/thread-24510.html

7-فعالیت های اجتماعی تو زیاد کن ، کلاس زبان ، سفره آرایی و ...

اگه این هفت کار رو انجام دادی ، حالا دیگه توکل کن به خدا و از خدا کمک بخواه که یه پسر خوب نصیبت بکنه!!!
    بسیار ممنونم که وقت گذاشتین.
    اما نمیدونم چرا همه این برداشت رو کردن که من نامرتب و شلختم!! اتفاقا اصلا اینطور نیست. من هیچ وقت نشده با لباس اتونکشیده و کثیف برم بیرون. همیشه مرتب بودم. ابروهام هم تابلو و کلفت نیست. یعنی یه دست بزنم نازک میشه خیلی. چجوری بگم آخه...

در مورد بقیه صحبت هاتون بازم ممنون.

فقط واقعا من موندم ملاک آقایون برای ازدواج چیه؟ کاش یکی دقیق در این مورد توضیح میداد.

2. کاربر روبرو از پست مفید sara22 تشکرکرده است .

sara22 (سه شنبه 25 مهر 91)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)