به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 , از مجموع 5

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 02 آبان 91 [ 15:19]
    سطح
    5
    Level completed: 20%, Points required for next Level: 40
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    3 months registered250 Experience Points
    تشکرها
    8

تشکرشده 8 در 2 پست

Array

RE: ترس از آینده

ممنون از دوستان که وقت گذاشتین
    راستش من خیلی حساسیت رو موضوع سن ندارم و برام بقول شما فهم و شعور و پختگی مهمه.اما خب خواستگارایی که داشتم تو این چند سال اخیر تفاوت سنی مون 8-10-11 و خنده دارترینش 17 سال بوده.خوشبختانه یا متاسفانه اکثر کسایی که باهاشون برخورد دارم یا آشنا میشم در تشخیص سن من اشتباه میکنند.یه مورد همون آقا پسری بود که 17 سال باهام اختلاف داشت توی یک محیط هنری باهاش آشنا شدم اصلا فکر نمیکردم بهم پیشنهاد بده هم خنده دار بود و هم ناراحت کننده وقتی بهش گفتم منو قسم داد که واقعیتشو بگم میگفت میدونمستم ازم بزرگتری اما فکر میکردم حداقل 4 -5 سال.اکثر آقایون همسن و سال من زندگی شونو تشکیل دادن تعدادی هم هستن بخاطر نداشتن شرایط ازدواج اینکارو نمیکنن .یکی از همکارام درباره برادرش باهام صحبت کرد میگفت میترسه اقدام کنه چون در حال حاضر هیچی نداره نه شغل مناسب و نه سرمایه...خب منم نمیتونم اینچنین فردی رو انتخاب کنم صرف اینکه ازدواج کرده باشم .نمیدونم منظورمو تونستم بگم ؟خب این یه واقعیته که ازدواج با اختلاف سنی زیاد مشکلات زیادی رو بهمراه داره .خب من تا حدود 6 سال پیش خواستگارای مناسبی داشتم اما نشد.ترس من از آینده نه فقط تنهایی ش بلکه مشکلاتش دیگه هم هست.اینکه برای بعضی کارا که نیازمند حضور مرد هست دلم نمیخواد مزاحم برادر و یا شوهر خواهرم باشم.اگرچه اونا با رغبت برام کار انجام میدن اما احساس خوبی ندارم.خیلی سعی کردم بیشتر مسائلمو خودم حل کنم .دیگه اینکه هر دختری دوس داره یه زمانی طعم مادر شدن بچشه.اینکه احتیاج به یه رفیق و همراه تو زندگی واسه ی ادامه دادن و کاملتر شدن هست....آینده واسه ی من خیلی ترسناک شده.

2. 3 کاربر از پست مفید forogh99 تشکرکرده اند .

forogh99 (شنبه 29 مهر 91)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)