خیلی ازتون ممنونم.
مدیر همدردی عزیز،مریم عزیز،فکور عزیز و رز زرد عزیز سپاس.
متاسفم وقتی متوجهش شدم دیگه کاری از دستم برنمیومد.چرا تاپیکت رو در قسمت مقالات قرار دادی.؟
شاید تصورتون این شده که منظورم اینه که خدا نیست و این حرفا...نه.دیگه اینکه سعی کن خودت به یه ثباتی برسی.به نظر سردرگم هستی.یه چیزایی رو قبول داری که برخی مواقع خیلی قبولش داری و برخی مواقع ازش گریزونی.
حالا یه مدت هست که به دلایلی یه مقدار تردید اومده سراغت پس بی اعتقاد نیستی قبل از صحبت وضعیت خودت رو معلوم کن
وجود داره و ....بگذریم.دلم نمیخواد اصل دقیق اعتقادمو اینجا بنویسم.چون
1-نمی خوام بحث اعتقادی راه بندازم که میدونم خارج از قوانین تالاره و حداقل جاش انجمن ازاده.
2-ممکنه عقاید من اشتباه باشه.و اینکه حتی یه نفر با خوندن مطالب من (چه عضو وچه مهمان) خللی تو اعتقادش ایجاد بشه و من مدیونش بشم رو نمی خوام.خصوصا اینکه افراد تازه وارد یا مهمان با دیدن عناوین اسمم چون زیاد به سیستم اشنا نیستن فکر کنن ممکنه تموم حرفای من درست باشه یا همچین چیزی.
من هیچ نمیتونم همچین بار مسئولیتی روی دوشم نگه دارم.پس از گفتن عقایدم امتناع میکنم.فقط اینو بگم اگه مثلا تو تاپیک درددلی با خدا چیزی نوشتم یا بنویسم نافی عقایدم نیست.
بگذریم.
واقعا چقد کار سختیه...پس یکم:
قاطع، رک و صریح با ذکر مثال اعتقاداتتان را با جزئیات بیان کنید.
دوم:
نگران برداشت فرد مقابل نباشید. برداشت او به خودش بر می گردد و شما مسئولیتی در قبال او ندارید (مگر شفاف سازی که در بالا توضیح دادم)
ولی تموم سعی خودمو میکنم که با مثال منظورمو برسونم و به برداشت اون توجه نکنم(هر چند خیلی سخته)
ممنونم که زود جوابمو صریح و واضح دادید.
موفق باشید

علاقه مندی ها (Bookmarks)