سلام خارپشت عزیز
میدونی که قصدم این بود که پست مشاوره ای نذارم و اون چند باری هم که نوشتم به درخواست مشاورین یا اعضای دیگه تالار بوده.اما اندوه یاران قدیمی تالار خصوصا که زیاد هم کمکم کردن نذاشت نسبت به تاپیکت بی تفاوت باشم.
راهنمایی ندارم.فقط کمی همدردی.
احساس قدرت نمی کنمبا توجه به شناختی که ازت دارم تو مرد خونواده هستی..تنهایی اصلا برای تو مناسب نیست.بنظر من نظام خانواده کاملا یک نظام شاهنشاهی هست !
اونهایی که سعی میکنن دموکراتیک برخورد کنن، لیاقت شاه بودن یا ملکه بودن رو ندارن ترجیح میدن یه شهروند با حداقل حقوق باشن
من فکر میکنم احساس عدم قدرت بیشترش برات روانی باشه تا جسمانی.
تو واقعا نیاز به یکی داری که تو رو به تخت پادشاهی بنشونه،یعنی جوری باهات رفتار کنه که احساس قدرت کنی..
این شخص میتونه همسر یا مادر یا هر کس دیگه ای باشه.اما چون با یه فرد مونث این احساس پررنگتره مادر و همسر اولویتن.
این تنهایی که داری واقعا داره از پا درت میاره..نظام خونواده ای نداری که توش حس قدرت کنی.
ضمن اینکه خوب اتفاقات زیادی برات افتاده..درسی،کاری..که هرکدومشون میتونن به تنهایی ازار دهنده باشن.
الان یه جورایی بی برنامه هستی..همین یه احساس رخوت بهت میده..و اونوقته که باید صدای قرچ قرچ زانوهاتم بشنوی.
درست رو شروع کن به ادامه دادن..اینور یا اونورو نمیدونم..تصمیم با خودته و برنامه زندگیت..اما حالا که به درس علاقه داری و رشتت هم جذابه بخوون.
دیگه باید تموم تلاشتو بکنی که تو این سردی هوا و سردی زندگی از تک و تا نیفتی..توصیه بچه ها خوبه.ورزش..یا 4تاکار که بهشون علاقه داری..
اگه شده خودتو مجبور کن که اون کارا رو انجام بدی.
و گذشته رو رها کن..هر چی شد شده دیگه..هیچ وقت تو تنهاییات که ازقضا شرایط توپی واسه فکر کردن به گذشته رو داره اتفاقات منفی گذشته رو زیر و رو نکن..
مثه اینکه قبلا اتیشو از دهانت بیرون میریختی و حالا تو دهانت نگه میداری..هیچ تلاشی نمیکنی تا کمتر عصبانی بشی.مثل همیشه خیلی زود عصبانی میشم ولی دیگه مثل قبل بروز نمیدم
یعنی مجبورم خودم رو کنترل کنم
برای عصبانیتت یه تاپیک جدا بزن..که خیلی مهمه و خیلی اذیتت میکنه.
خوب خارپشت جان خونتو گرم نگه دار...
واسه غذا هم یه روز که حوصله داری یه عالمه درست کن و فریز کن..
و کم کم به فکر تشکیل خونواده باش..
خارپشت نیازبه همسر و بچه هایی داره که بهش حس قدرت بدن.
فقط تا اونموقع شرایطتت رو اماده کن.
موفق باشی

علاقه مندی ها (Bookmarks)