سلام.نوشته اصلی توسط mohammad2012
تاپیک شمارو خوندم. بله من و نامزدم عاشق همیم و خیلی همدیگرو دوست داریم. من هم قصدم همینه_همین که آقای مدیر فرمودند) که با این وضعیت کنار بیام و هیچ بحث و گیری نباشه تا نامزدم احساس کنه که از طرف من محدود نمیشه و روی هر مسئله پیش پا افتاده ای بحثی نیست و وقتی این اطمینان بوجود اومد با کمال آرامش و عشق حرفامونو میزنیم. باز هم این رو میگم توی مسئله ی رقصیدن، ایشون اهل رقص هست ولی خودش خیلی مسائل رو رعایت میکنه و اصلا اهل رقصیدن با نامحرم حتی فامیلهای نزدیک نیست و حتی جلوی دامادم که بخواد برقصه همیشه میگه که من به وضعیت نگاه میکنم و جلوی هرکسی اینکارو نمیکنم و مسئله بیرون رفتن با همکارانش که این اولین بار هست که توی زندگیش با همکارانش برای شام بیرون رفتن اونم به دعوت از رئیس شرکت و امکان داره چندباره دیگه هم اتفاق بیفته و من از نوع تفریحشون کاملا آگاهم که همیشه حد و حدود رعایت میشه و عکسی هم بگیرن بصورت دسته جمعی. اینارو میگم که بدونی همسرم این مسائل رو رعایت میکنه و بعضی مواقع هست که من بیش از حد حساسیت نشون میدم چون اگرهم من چیزی نگم خانوادش مذهبی هستن و خیلی مسائل رو رعایت میکنن. و اگرهم چیزی باشه موردی هست مثلا: خانواده نامزدم با یکی از عموهاشون رابطه خیلی نزدیکی دارن بصورتی که توی یه هفته هردو خانواده به خونه هم سر میزنن و از اونجائیکه از بچگی باهم بودن نامزدم پیش پسرعموهاش با شلوار ظاهر میشه (شلوار خونگی یا جین) تنها کنار این خانواده یا اینکه جلوی فامیلهای نزدیکش از لباسهای کوتاهتر استفاده میکنه و من گاهی روی این مسائل حساس شدم آخه بیشتر حساسیتم از تعجبمه از اینکه پدر ایشون آدم مذهبی هستن و عضو هیئت امنا مسجده و کلا خانوادشون مذهبین اینکه چطور توی یه همچین خانواده ای نامزدم یه همچین لباسی میپوشه برام خیلی جای تعجب داره چون واقعا تناقض دیده میشه آخه ما بیشتر فامیلامون مذهبی نیستن حتی خواهرهای خودم بیرون که میرن گاهی از مانتوهای کوتاه استفاده میکنن و یه مقداری موهاشون بیرون میریزن و توی فامیلهای دیگمون و من هیچ جا ندیدم که هرچقدر هم نزدیک باشیم این نوع لباس پوشیده بشه این هم یکی از مسائلی هست که وجود داره. آخه من توی بعضی مسائل میدونم که حل میشه ولی مشکل اینجاست که نامزدم میگه دوست ندارم فامیلها و آشنایان بگن که تغببر کرده توی همین پوشیدن لباس و یا مسائل دیگه و میگه من یه عمری اینطوری لباس پوشیدم اگه یهو عوض کنم میگن شوهرش بددله یا زیاد گیر میده. و واقعا برام جای سئواله که اگر من اون مراحلی که جناب مدیر گفتن رو انجام بدم ایشون روی این مسئله تجدید نظر میکنه واقعا؟ چون همیشه خیلی قاطع صحبت میکنه. و از این تغییرات ناگهانی خوشش نمیاد. مرسی از توجهتون

علاقه مندی ها (Bookmarks)