سلام. به نظر من رضایت شما از خودت و وضعیت درسی و علمیت و تمام زمینه های دیگه در اولویت قرار داره
شما الان باید به این فکر کنی که هدفت چیه ؟ میخوای به چی برسی ؟ اگر درس و ادامه ی تحصیل یکی از کارهایی هستش که باعث میشه یه اون حس رضایت برسی هیچ وقت رهاش نکن
اینو حتما شنیدید که برای اینکه دیگران رو بتونی دوست داشته باشی باید اول خودت رو دوست داشته باشی
و برای خودت ارزش قائل بشی . پس برای هدف هات و اون چیزی که برات ارزش داره تلاش کن بدون توجه به اینکه دیگران چی میگن یا چه فکری میکنن یا در اینده چه اتفاقی قرار هست که بیفته
اگر به چیزی که میخوای نرسی حتی اگر ازدواج موفقی هم داشته باشی بعدها افسوس میخوری که این اون چیزی نیود که می خواستی
اما بعضی از خانوم ها هدفشون از تحصیل این که یک همسر خوب پیدا کنن و وقتی که به این هدفشون می رسن دیگه رغبتی برای ادامه ی تحصیل ندارن
...
میتونید یک سری سوال راجع به همین ادامه دادن تحصیل از خودت بپرسی تا انگیزت رو پیدا کنی از درس خوندن این طوری هر کسی هر حرفی بزنه وقتی به هدفت فکر میکنی هیچ وقت پشیمون نمیشی
مثلا دارم درسم رو ادامه میدم چون :
به درس خوندن علاقه دارم
به درسم ادامه میدم تا زمانی که اون شغلی که دوست دارم رو پیدا کنم
به درسم ادامه میدم چون دوست دارم با کسایی که تحصیلات بالایی دارن ازدواج کنم
.....
هیچ کس نمی نونه برای شما تعیین کنه که کدوم راه درسته شما خودت باید به نتیجه برسی

علاقه مندی ها (Bookmarks)