پسر جان من دقیقا پسری رو میشناسم که کاملا مشکل ترو داره اول فک کردم خودشی اما اون سه ساله ازین جداییش میگذره و هنوز توی غم خودش دستو پا میزنه و هنوز از دوری راه دلش پره .
من سه سال بعد تورو دیدم پس به حرفام عمل کن تا ایندتو عوض کنی کمکی که میتونم بهت بکنم اینه که تمام یادگاریهاشو عکساشو هر چی ازش
داری جمع کن یه جایی که سخت بشه پیداش کرد مثلا عکس و یادگاریاشو تو جعبه بذار تو زیرزمین عکسای کامپیوترشو بذار تو فلش و فلش نگاه نکن حتی تا یکسال فقط اونارو میدونی که داری اما نگاشون نمیکنی . در ضمن شمارشو از گوشیت حذف میکنی فیسبوک یا هر جای اینترنت هست به اونجا نزدیک نشو . جدی میگم بهت میخوام بدونی باید باید باید جز یادش توی ذهنت چیزی ازون رو نداشته باشی و اما دوم
باید صبور باشی زمان خیلی زیادی لازمه بی قراری ها دلتنگی ها حالتی شبیه گیج و کلافه بودن پیدا خواهی کرد تحمل کن واقعا مرد باید باشی . همه چیزو از نو بساز ببین پسر جان کاری که ارومت میکنه در حال سرچ کردن در اینترنت و خوندن سرگذشت شکستهای عشقی توی پسرات جدا بهت روحیه میده جدا . حتما لحظاتی که نزدیکه از دلتنگی باهاش تماس برقرار کنی یا عکس و یادگاریهاشو ببینی برو نت و اینارو سرچ کن .
سوم فکر کن که برای اون جایگزینی پیدا میکنی و میتونی دوباره عاشق بشی فرصت به خودت و دختر جدید بده . از تنهایی پرهیز کن کاری که اون پسر که گفتم شبیه تو بود میکرد گریه کردن توی اوج غم هاش بود توی جایی که خلوت بود یا اتاقش حتی اگه تنها نبود توی اتاقش درو میبست و بلند بلند گریه میکرد واقعا عذاب کشید اما طرف دختره نرفت مرد شد دو سال زجر کشید سال سوم اروم شد منطقی شد هدف جدید پیدا کرد . الان اون موفقه اما نمیگم عشقشو فراموش کرد فقط قبول کرد با این بخش زندگیش کنار بیاد . صبر صبر صبر داشته باش

علاقه مندی ها (Bookmarks)