با سلام
به نظر من شما هم مثل خودش رفتار کن . البته تا یه زمان محدود . بعد هم اگه واقعاً دیدی بهش علاقه مند هستی و نمیتونی دوریشو تحمل کنی برو مستقیماً بهش بگو اصلاً ازش بپرس تصمیش واسه آینده چیه ؟ آیا شخص دیگه ای در زندگیش هست؟ و اگه دیدی ایشون علاقه ای به شما نداره کم کم بی خیالش شو این به نفع خودته. البته می دونم که سخته ولی واسه ازدواج علاقه باید دو طرفه باشه نه یک طرفه. ازش بپرس معنی این سرد برخورد کردناش چیه؟ اصلاً شاید می خواد نازش بکشی......
و اما در رابطه با خانوادت: اونا میگن حتماً عروسمون باید چادری باشه یا اینکه منظورشون از چادری بودن اینه که فقط جلف نباشه و دختر متین و سنگسنی باشه این خیلی مهمه؟ به نظر من الان دیگه کمتر خانواده ای هست که میگه حتماً حتماً چادر. و اکثراٌ دوست دارن عروسشون یه دختر متین و سنگین و با حجب و حیا باشه و در عین حال اجتماعی و شاد. به هر حال اگه اون واقعاً این خصوصیات را داره و فقط چادر نمی پوشه و اگه شما از لحاظ خانوادگی به هم می خورید دلیلی واسه مخالفت خانوادت و جود نداره.
اما بهتره اول از عشقت و اون چیزی که تو دلش می گذره با خبر بشی بعد خانوادت رو متقاعد کنی آن هم نه با بی احترامی باید با دلایل منطقی با اونا صحبت کنی.
من خودم عروس خانواده ای شدم که همشون یعنی هم خواهر شوهرام و هم مادر شوهرم چادری هستن و خودم هم از اونایی نیستم که مثلاً مواظب باشم موهام پیدا نشه یا خیلی سخت بگیرم. ولی به اعتقاداتم پایبند هستم و همیشه سعی می کنم حریم عفاف رعایت بشه.
پس این مساله نمی تونه تاثیر آنچنانی در زندگی آیندتون داشته باشه.
زیاد در این مرحله به احساساتتون بها ندید از عقلتون کمک بگیرید و مطمئن باش که هر چی که پیش میاد به خیر و صلاح شما خواهد بود.