نقل قول نوشته اصلی توسط كنجكاو
چرا انقدر دير به اعضا ستاره اضافه مي شه من هر دفعه مي يام همدردي مي گم خوب الان ديگه تازه وارد نيستم .
اگه مي شه منو از تازه واردي در بياريد( من سه ماه است عضو اين گروهم حداقل هفته اي يك بار يا دو هفته يك بار سر ميزنم.
خيلي جاها نظر ميدم سوال هم پرسيدم ولي هنوز تازه واردم.
نقل قول نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
سلام كنجكاو
نگرانم زود همه ستاره ها رو بگيري خودتو بازنشست كني و بري...
شوخي كردم..
در مورد اين ستاره ها قبلا هم بحثهايي در تالار بوده است. معمولا تعداد ستاره تقريبا ميزان فعاليتهاي يك كاربر را نشان مي دهد. مثلا گردآفريد كه پيشكسوت هست و بيش از 1000 پست داره 5 ستاره داره،‌ حالا اگر بنا باشه به ازاي هر ده پست ستاره اي به فردي تعلق بگيره، فردي مثل گردآفريد عين آسمون پر ستاره مي شه و ستاره آنقدر زياد ميشه كه صفحه رو پرميكنه
سلام کنجکاو ؛
بعضی از نکات پیرامون ستاره ها رو ابوالفضل اشاره کرد برخی دیگش هم تجربیه !!! یعنی به مرور که توی سایت بچرخی متوجه میشی که به چه نحو میتونی ستاره بچینی !!! البته سایت های گوناگون مشابه از یک اسلوب صحیحی برخوردارند اما از اونجایی که تالار همدردی برپایه ی خودمحوری سیاستمدارانه ی مدیر ارشدش می چرخه صرفا با شرایط ویژه ای ، اعضا رشد خواهند کرد که همین هم یکی از عوامل درجا زدن و حتی پسرفت سایت شده ! و گر شما کمی قدیمی تر بودی و شرایط الان رو با مثلا 7-8 ماه پیش مقایسه می کردی به حرف من میرسیدی ( البته اگه عادلانه و آگاهانه مقایسه می کردی ) اما به هر حال امیدوارم آسمون دنیای واقعیت اونقدر پر ستاره باشه که به ستاره های مجازی اونم از دست یک انسان دلبستگی نداشته باشی !