[size=large]نوشته اصلی توسط amirtina
خیلی باحال بود جوابتون
در مورد مزنه یک خانم شکل هیلاری داف اوون خانم قدش 155-157 هست البته قدی که خودش اعلام کرده ،پس قاعدتا باید کمتر باشه.
خلاصه مزنش می شه چیزی حدوده 450 اون جور که شما گفتی
خوب یک نکته جالب واسه پسرای عزیز دیدید همین خانم هیلاری داف که به چشم شما اندام انچنانی داره و چهره عالی و به قول خودتونه آخره دافه
هم قد خیلی از دخترای ایرانی و حتی کوتاه تر از 50 درصدشونه
نمی گم بد هستن نه ،خانم زیبا و خوش اندامی هست و منم از طرف داراشم.
ولی هر روز 100 ساعت ورزش می کنه کلی پزشک و متخصص تغذیه بهش برنامه غذایی می دن و قرص دارو می خوره تا می تونه بدنشو قشنگ و پوستش را جوان نگه داره.هزار جور ماساژ با دستگاه و بی دستگاه رو تنش انجام می گیره.هیلاری داف،جنیفر لوپز و الی اخر همشون همین هستند می دونم بعضی هام ذاتا هیکلشون چاق نمیشه ولی خوب 80 درصد افرادی که خوش اندام هستن تو همین ایران هم نگاه کنید برنج نمیخورن لب به بستنی نمی زن و هر روز می دوان...اینکه فرهنگ ما بره به اون سمت که به تناسب اندام اهمیت بدیم خیلی هم عالیست ولی اینکه فرهنگمون بره به سمتی که زن خودمون رو با نژادهای دیگه مقایسه کینم و اختلافایی که تو ژنتیکمون هست یه نوع ایراد بدونیم بی شرمانه است.
به نظرم مردای ایرانی پرمو ترن ،به به مرد اوروپایی کم مو است.
وای تو فیلما که نگو هم کم مو هستند هم ماهیچه ای
منم یه شوهر اون جوری می خوام
کیه که دلش نخواد
کدوم دختری هست که بگه نه من از مرد اروپایی بدم می اد؟من از اندام ورزشکاری بدم می اد من از مرد متناسب و هیکلی بدم می اد؟حالا سلایق خاص رو به کنار.
خوشتون می اد ما در مورد مردهای ایرانی این جوری حررف بزنیم؟؟؟
بله اون خانم های اروپایی کلی رو اندامشون وقت و برنامه ریزی دارن و ازلذت خوردنشون زدن.و خیلی هم خرج کردن.
بله این جوریاس،
شما هم اگه دلتون یه خانم زیبا و خوش اندام می خواد باید برای این جور برنامه هاش خرج کنید یا اینکه کسی پیدا کنید که رو اندامش حساسه و سخت ورزش میکنه .
همه آقایون چه موقعیت بد چه خوب دلشون زن زیبا وخوش اندام می خواد این واقعیته
ولی همه خانم ها مرد پول دار و موقعیت عالی نمی خوام
همه خانم مرد زندگی مرد شریف مرد سالم مرد با غیریت می خوان
اینه تفاوت بین جنس زن و مرد.
مردای ایرانی باید طرز فکرشون رو عوض کنن والا مام اروپا نرفته نیستیم اونام هم دختر زشت دارن هم چاق هم خپل هم دیلاق هم ریقو همه مدلی دارن ولی شما فقط دارید اون نرمه های بیستشون رو تو فیلم ها می بینید نه جامعه کلیشون رو.شما دارید درصد اندکی از جامعه اون ها رو می بینید درصد اندکی که جز محشرترین هاشون هستن
[/size]

علاقه مندی ها (Bookmarks)