جناب آقای عرفان
بعد از ارسال تعداد زیادی پست، شما در پست 250 خود مرقوم فرمودید که این تالار صلاحیت بحث حجاب را ندارد، اولا کمی دیر متوجه شدید (شما عضو فعال این تالار بوده اید، از دیدگاه این حقیر) و حالا که به این موضوع پی بردید فقط تا پست 252 تحمل نمودید و مرقومه خود را نقض نمودید.
همچنین از ارائ 98 درصدی و جامعه اسلامی سخن راندید، و لزوم رعایت حجاب، جناب عرفان، اگر منو شما ابزار افکار سنجی علمی را در اختیار نداریم و حکومت نیز تمایل به انجام آن را به هر دلیل ندارد، ایا نمی توانیم از منطق خود و بر مبنای مشاهدات روزمره میدانی (طرز پوشش مردم در خیابانهای جنوب شهر تا مناطق بالای شهر و شهرستانهای بزرگ و کوچک و روستاهای مناطق مختلف، کرد و ترک و بختیاری و ...) به یک قضاوت مهندسی دست یابیم. به گمانم اگر از این ابزار استفاده نمایید در بکاربردن عدد 98 احتیاط بیشتری مبذول می نمودید کما اینکه جامعه آماری کوجک این تالار نیز تایید کننده صحت آمار شما در امروز نیست.
قبلا خیلی در لفافه خواسته بودم که بجای قران و حدیث، از ابزار منطق استفاده نماییم. دلیلش بسیار روشن است، اگر من حجاب اسلامی را قبول ندارم، حداقل معنی آن این است که این بخش از قرآن را قبول ندارم (در خصوص خودم عرض مینمایم) لذا استناد به این منابع کمکی به بحث نمی نماید کما اینکه در این چندماه که از عمر این تاپیک گذشته این موضوع ثابت شده است.(ما نباید با خودمان رودربایستی داشته یاشیم) تصور نمایید که طرف مقابل شما اصلا مسلمان نیست و شما نیازمند ارائه ادله و آمار هستید. لذا گمان می کنم استفاده از ادله منطقی که بر پایه فرضیاتی که مورد توافق جمع است بیشتر به این بحث کمک می کند.(اگر محکوم نشوم که کشور اسلامی را ترک کنم).
در نهایت از پونه عزیز بخاطر شجاعت و صداقت در نوشتارش تشکر می کنم که صادقانه نوشته :که چون عقل مادی ایشان قادر به تحلیل در خصوص مسئله حجاب نبوده ولی در دیگر مسائل موافق دین بوده لاجرم این قسمت را به طریق اولی پذیرفته است.

علاقه مندی ها (Bookmarks)