دوباره سلامنوشته اصلی توسط z o h r e h
زهره جان
در رابطه با این نظرت خواستم بگم من هم تقریبا همیشه همین عکس العمل رو داشتم ولی الان به نظر جدیدی رسیدم و اون هم این هست که کسی که آدمو ناراحت میکنه باید حتما بفهمه اون حرکتش ناراحت کننده بوده اگه هیییییچ عکس العملی نبینه دوباره و سه باره حرکتش رو تکرار میکنه به نظرت این نظریه جدید من غلط هست؟
منظورم از عکس العمل توهین یا جواب دادن نیستا به هیچ وجه!! فقط سنگین شدن و بگو بخند نکردن و البته فقط گاهی دادن یک جواب با احترام ولی به شکلی که نظرت رو برسونی هستش، نظرت چیه؟
اینجور آدما رو به قول خودت نباید وارد بازیشون شدن ولی نباید هم بذاری دمادم بهت توهین کنند چون بعد از هر دفعه که ملاقاتشون کنی تا مدتها ذهنت تبدیل به جهنم میشه و نمیتونی توهین و تحقیرشون رو فراموش کنی. درسته؟
حالا الزاما خانواده شوهر منظورم نیست هر کسی که نمیتونی باهاش رابطت رو قطع کنی و اون شص سطح شعورش پایینه و به راحتی بهت توهین میکنه انقدر نسبتش نزدیکه که شما ناچار هستی ببینیش حالا باید چه کار کرد؟
راستی در رابطه با گل هم من با نظرت که یک شاخه گل رز باشه موافقم (به همسرم هم همون اولا گفتم گل در همون حد باشه ولی نه بیشتر ) همون خودش همه چیزو نشون میده.
سوالات جدید:
1- دوران بچگی شادی داشتی؟
2- هیچوقت توی دوران بچگیت گم شدی یادته چه حسی داشتی؟
3- تا حالا شده از نظر اقتصادی در تنگنا قرار بگیری مثلا درآمد پدرت خیلی کم بشه به نحوی که در تامین حداقلهای زندگی مشکل داشته باشید؟
4- تا الان شده در مورد کسی قضاوت نادرست بکنی و بعدش شرمنده بشی؟
5- به دروغ مصلحتی معتقدی تاالان گفتی؟ اگه گفتی نمونش رو بگو!
رو صندلی باش سوالام تمام نشده ها
موقتا خداحافظ
سوالات جدیدتر:

باید چه کار کرد؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)