با عرض سلام مجدد / ممنونم از اینکه نظرات خودتونو برام نوشتین / من اول تشکر میکنم از اونایی که با من موافق هستن و بعد معذرت میخوام از کسانی که حرفام بهشون بر خورد !
من منظور خاصی از حرفام ندارم / هر چی نوشتم برا من حقیقت داره / قصد تحمیل افکارم رو هم ندارم / اسم این تالار همدردی و طرح مشکل فردی بود من هم یکی از بی نهایت مشکلاتی که برا آدما پیش میاد و برا خودم پیش اومده رو نوشتم !
احتمالا فکر کنید من یه آدم خشن و بی روح و یا یک آدم کاملا بی منطق و احساساتی هستم !
از حرفام هر کدومو برداشت کردید درستش همونه !
من حرفمو زدم / ولی نمیتونم جواب هایی رو که شما زحمت کشیدید و نوشتید رو عوض کنم !
من یه سیستمی دارم که تو اون سیستم میگم هر کس بنا به دریافت خودش جواب میده !
مثلا اگه یکی خوش بین باشه از جملات دیگران قسمت های مربوط به امیدش رو میگیره و اگر هم بدبین باشه مستقیم میره رو جملات منفی و اونا رو واقعیت میدونه !
من آخر آدم نیستم و تو یه سیستمی هم میگم تمام آدما دارن راه رو اشتباه میرن و من اشتباه ترین راه رو دارم میرم !
میدونید که تا حالا کسی نبوده که بدونه داره کجا میره و بدونه مقصدش کجا هست / و هر کس نسبت به سیستم فکری و تربیتی که شده داره زندگی میکنه و فکر میکنه که داره راهو درست میره !
نظر شخصی منه لطفا زود قضاوت نکنید
آدما رو با چند جمله نمیشه شناخت
یه مثال بزنم که ازم دلگیر نشید / بچه که به دنیا میاد اگه تو انگلیس دنیا بیاد انگلیسی حرف میزنه و فرمون ماشینش سمت راسته / اگر هم ایران دنیا بیاد فارسی حرف میزنه و فرمون ماشینش سمت چپه / منظورم رو از این جمله خودتون برداشت کنید
بازم ممنونم از مخالفت و موافقت های شما / من سعی میکنم هر روز یکی از مشکلاتی رو که باچشم دیدم و برا خودم پیش اومده رو مطرح کنم و مطمئنم نظرات شما به من خیلی کمک خواهد کرد
براتون از روزهای خوب زندگیم که تعدادش کمتر از روزهای بد نبوده هم مینویسم / ممنون میشم نظراتونو بدونم

علاقه مندی ها (Bookmarks)