نقل قول نوشته اصلی توسط hamedhd
یه چیزایی رو تو اسلام گفته، اما گذشته از اینا باید به فکر عرف و وجدان خودمون باشیم
کدوم دختری حاضره با یه پسر ازادواج کنه در صورتی که بدونه اون قبلا کسی رو صیغه کرده؟
شما خودت حاضری با دختری ازدواج کنی که قبلا برای رفع نیازش صیغه شده؟
ببخشید اگه صریح گفتم
عزیز دل برادر، حق با شماست ولی دقت کنید متعه یا ازدواج موقت را با تمام شرایطش که میتوانید از رساله های توضیح المسائل بیابید، عرفاً با خانمی که قبلا ازدواج کرده انجام میدهند. چه بسا هر دو طرف به این امر راضی هستند و با این کار چشمان هردو در جامعه نسبت به محیط اطراف پاک خواهد ماند. بعدش هم دستورات اسلام با گذشت زمان کهنه نمی شوند.

نقل قول نوشته اصلی توسط titi321

آقای محترم جوان معصوم! سعی کن دیدتو نسبت به خانمها تغییر بدی. نگاه شما به جنس زن نگاه انسانی و درستی نیست درحالیکه اولین شرط یه رابطه، احترام متقابله. یاد بگیر که رنگ لباس هر کسی به خودش و فقط خودش مربوطه و برخلاف اعتقاد شما و خیلیا، هیچ انسانی موظف نیست رنگ لباسشو و خیلی رفتارای دیگه شو طبق موافقت شما انتخاب کنه!!
با توجه به نوشته هات در حال حاضر همسر یا حتی دوست دختر مناسب نیاز الان شما نیست و تنها یه چیز میخوای که اونم ارضای نیازهای جسمیته. پیشنهاد میکنم در مکان و با افراد مرسومش این دغدغه رو رفع کنی... (صیغه هم البته کلاه شرعی برای همین قضیه س که شما ازش طرفداری میکنی).
شاید بعدش فکرت آزاد بشه و بتونی به مفهوم ارتباط عمیق و عاطفی و جنس زن بعنوان انسانی هم رده و هم نیاز خودت فکر کنی.
به دلیل اینکه نوشته هات رو بسیار توهین آمیز دیدم این جواب رو نوشتم و امیدوارم تو این شرایطتت با احساسات و زندگی کسی بازی نکنی.
ببخشید، کجای نوشته های من توهین آمیز بود؟ این که گفتم چرا بعضی خانم ها با لباس زننده و آرایش کرده دل خیلی از مردها (چه متاهل و چه مجرد) را می لرزانند، اهانت بار است؟!
به هر حال ما در هر جامعه ای که زندگی میکنیم باید قوانین آنرا بپذیریم و احترام بگذاریم. به فرض آنکه مسلمان هم نباشیم باید به اعتقادات آن جامعه احترام بگذاریم نه اینکه هر طور دلمان خواست بیرون بیاییم. در ضمن من هم یک خانم رو هم رده یک مرد میبینم نه پایین تر از آن، که نیازمند رابطه عاطفی است.
--------------------------------
به هر حال من نمی خواهم از موضوع تاپیک منحرف شوم. تا به اینجا هم صبر کردم تا دوستان نظرات خود رو در رابطه با این مشکلی که من مطرح کردم و ممکن است در برخی دیگر نیز ایجاد شود، مرقوم نمایند.
از همه دوستان که با نظرات سازنده خود زمینه راهنمایی را فراهم نمودند تشکر میکنم. در پایان نتیجه خودم را می آورم:
« در چنین شرایطی باید سعی کرد تا هرچه سریعتر زمینه ازدواج به طریقی مناسب فراهم شود. و این دوستی ها به مثال یک سراب است و به کلامی دیگر کوچه گناه بن بست است. " و من یتق الله یجعل له مخرجا" هرکس تقوا پیشه کند خداوند راه گشایش برای وی قرار میدهد.»
یا حق