RE: دوست داشتن هم دانشگاهی

نوشته اصلی توسط
saber-g1
سلام
از دختر خانم هاي سايت يه سوال داشتم.(اقا پسرا اگه تجربه دارن كمك كنن ممنون مي شم)
اگه پسري (هم دانشگاهي تون) به شما ابراز علاقه كنه ناراحت مي شين يا ازش كينه مي گيريد؟
بستگی داره اون پسر کی باشه و چه جوری ابراز علاقه کنه ! اگه بیاید اجازه بگیره که خونواده ها رو در جریان بذاریم ، و این خواسته ش رو با حجب و حیا و ادب کامل و کمی خجالت ! مطرح کنه و مطمئنم باشم قصدش جدیه و ازدواج نه دوستی و ... ناراحت نمیشم ، اما ممکن هم هست بهش اصلا رو ندم ، اما حتما بهش فکر میکنم.
و اگر فرض كنيم در حركت اول شما اون اقا رو ضايع كنيد باز بياد جلو كارش اشتباه يا نه؟
بستگی داره چطور ضایع شده باشه ! و قصد دختر از ضایع کردنش چی باشه ! اما مثلا اگه به خاطر اینکه میخواد احتمال سوء استفاده رو از بین ببره و از روش های دیگه بلد نبوده استفاده کنه ، جای تامل داره!
شاید همین اصرارتون دل دختر رو نرم کنه !
اینجا اصلا نظر قطعی نمیشه داد!
يعني شما اين حركت رو چگونه مي بينين؟ (مثلا پسر بد يا بد چشم يا بي حيا چي دونم اين حرفا ديگه)
و يه سوال هم سن بودن بده؟ بابام ميگه بايد حداقل ازت 5 سال كوجيكتر باشه مگه ميشه؟
بستگی به فهم دو طرف داره ، معمولا دختر ها توی نوجوانی رشد عقلیشون از پسرها خیلی بیشتره ! باید دید که آیا اون پسر به روش هایی که بلده خودشو اونقدر بزرگ کرده که دختر خانوم نگه این پسره بچه ست !
دیدم آقایون 20 ساله که واقعا رفتارشون مردونه ست ، اما یه پسر 29 ساله که بچه ننه ست (حتی یه لامپ هم که میخواد عوض کنه مامانش میگه اون نمیتونه ، تو رو خدا شما انجام بدین !!!)!
مثلا
من درسم تموم ميشه خانم تازه مي ره دانشگاه تازه الان دخترا به ليسانس كه قانع نيستن تا اخرش مي خوان بخونن.
بنظر من اين حرف تو اين زمونه اشتباه لطفا در اين مورد هم كمكم كنيد. (البته پدرم تحصيل كرده و هميشه حرفاش درسته اما اين حرفش بنظرم يكم قديميه كمك كنيد)

[size=medium][align=center]هیچ وقت نگذارید كه هیاهوی بقیه صدای درونی شما را خاموش كند
و شجاعت این را داشته باشید كه از احساس قلبی تان و ایمانتان پیروی كنید...[/align][/size]
علاقه مندی ها (Bookmarks)