عشق بد چیزی هستش / درکت میکنم !
اگه اقعا عاشقی رسوای فامیل هم بشی عیبی نداره / مجنوون رسوای عالم و آدم شد و به عشقش رسید / بخاطر اینه اسمش با عشق یاد میشه / به نظر من عشق عشقه / چه بین پسر و دختر باشه و یا بین آدم و اعتقاداتش و عشق پدر و مادر به فرزندانش و . . . / ازت میخوام فکر کنی سی سال داری و حالا با این سن دیگه حرفایی مثل من آزاد میخونم و اون دولتیه و اون باکلاسه و من بیکلاس و ایجور حرفا بی معنی میشه !
اول بازم از خودت بپرس و مطمئن شو عاشقی / اگه عاشقی ترس رو بزار کنار / عشق سر آدمو میده به باد / حالا اگه عاشقی باید بری و باهاش در مورد ازدواج حرف بزنی / اکثر دخترا دنبال یکی هستن که فقط عاشق اون باشه و این به نظرم خوب چیزی هست/ عشقتو بهش ثابت کن / مواظب آبروی اونم باش / بعضی ها کم مونده خواستگاری رو هم جرم حساب کنن / مطمئن باش موفق میشی / البته اگه عاشق باشی !
حرف خاصی ندارم برات / من فقط اینو میدونم آدمی که عاشق میشه ترس براش بی معنی میشه / تجربه کردم / اگه میترسی عاشقش نیستی و دو دل هستی
منتظرت میمونم تا جواب مثبت بگیری و خبر خوش رو به ما هم بدی !
هر کاری ازدستم بر بیاد حاظرم برات انجام بدم / فقط زودتر برو که از دستش ندی و یه عمر حسرتشو بخوری !
از دخترای سایت هم کمک بگیر / اونا دخترن و میتونن بهت بگن دخترا از یه پسر چه چیزایی رو میخوان و ازش چه انتظار دارن !
فعلا با اجازه

علاقه مندی ها (Bookmarks)