با سلامنوشته اصلی توسط اعتقاد
منظور شما از آرایش چیست؟
استفاده از زیور آلات !
پوششهای رنگارنگ!
مدلهای مو!
یا لوازم آرایشی مصرف شده بر روی صورت!
آرایش کردن تنها یک هدف بیشتر ندارد آنهم فقط جلب توجه بیشتر
در دین من اسلام این امر فقط برای همسر مجاز می باشد تا کانون خانواده محکمتر و استوارتر گردد.
یادمه یک روز ناخواسته صحبتهای دو استاد دانشگاه را شنیدم که یکی از آنها به دیگری می گفته که در کلاس درس، دخترانی که هفت قلم خود را آرایش کرده اند و با لباسهای آنچنانی روبروی ما نشسته اند، را می بینیم و وقتی وارد منزل می شویم همسرو مادر فرزندمان را می بینیم که یک چادر به کمرش بسته و لباسهای شلخته بر تن نموده!!!! شما بگو چگونه می توانیم جذب این دختران زیبا نشویم.
من واقعاً متأسفم برای خانمهایی که به فکرسلامت روحی و روانی خود و همسر خویش نیستند.
البته در مورد خانمهای شاغلی که هر روز برای کار از خانه خارج می شوند موضوع کمی فرق خواهد کرد آنها چه بخواهند چه نخواهند باید برای سلامت پوست خویش از کرمهای آرایشی استفاده کنند تا اشعه آفتاب آنرا خراب نکند. یا از سرمه استفاده کنند تا چشمهایشان بینایی خویش را از دست ندهد.
جناب گرد آفرید گفته اند که زنها در زمان باستان چون از نظر جثه ضعیف تر بوده اند ..
ولی من در کتاب «تقسیم کار اجتماعی» دورکیم خواندم که زنان در دوران باستان جثه های درشتری نسبت به مردها داشتند و تنومند تر بوده اند و کارهای بیشتری بر عهده داشتند...
.

علاقه مندی ها (Bookmarks)