روابط شما زمانی می تواند موفق باشد که متعهد و پایبند شوید،تا علت اشتباه کارهای خود را در زمینه ی چگونگی انتخابهای بهتر درک کنید .از ملامت و سرزنش افرادی که با شما رابطه ی خوبی نداشتند دلخور نشوید بلکه به این موضوع توجه نمایید که چگونه می توانید خود را در انتخاب هایتان شریک کنید.مطالعه از این دست کتابها به شما کمک خواهد کرد تا پاسخ مناسبی را برای برقراری یک ارتباط مناسب پیدا کنید.
خواننده ی عزیز:
اگر ضریب هوشی شما در مساله عشق پایین است ،چندان نگران نباشید.بنده وقتی برای اولین بار این آزمون را تدارک دیدم و خودم به سوالات این آزمون پاسخ دادم،تنها 28 امتیاز گرفتم.مشخص است که من نیز در گذشته به ازدواج نگاه اشتباهی داشتم اما با خودم صادق بودم که این امتیاز را گرفتم. به محض اینکه مطالعه این کتاب را به پایان رساندید،بهتر است دوباره ضریب هوشیتان را در عشق ارزیابی کنیدو اعتماد به نفس و توانایی خود را تحت انتخابهای موفق و مناسب بالا ببرید که البته همینطور خواهد شد.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
منبع:آيا تو نيمه گمشده ام هستي؟ نوشته:باربارا دي آنجليس

علاقه مندی ها (Bookmarks)