سلام گلشن عزیزم...
به تالار همدردی خوش امدید
اول از همه پست زیر را برای شما قرار می دهم به علت قوانین:
در ادامه یک توضیحی بسنده کنم در رابطه اینکه چرا این قوانین بالا هست...نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
گلشن عزیزم من تاپیک های قبلی شما را الان خوندم...ببین دوست عزیزم نیاز جنسی و براورده شدن اون در تحکیم روابط زن و مرد و استمرار اون خیلی نقش داره و به گفته دوست عزیزمون 3 بار در یک سال و نیم در واقع مرگ رابطه زناشویی ست ...یک رابطه زناشویی نرمال معمولا باید هفته ای یکبار رخ بده..و حالا بیشتر از اون بسته به طبع دو طرف و شرایطشون داره..بگذرم...
شما با توجه به مسائلی که در تاپیک قبلی هم اشاره کردی مشکلات متعددی در زندگی شما وجود داره که همه اونها می تونه به سرد شدن مرد شما بیانجامه..
بالفرض که ما اینجا به شما بگیم که مثلا به خودتون بیشتر برسید..لباس های جذا ب و ...بپوشید و هزار و یک ترفند که خانم ها خودشون بلدند..ولی تا زمانی که از جانب مرد شما به هر علتی کشش وجود نداشته باشه این راه حل ها و حتی اصلاح تغذیه هیچ فایده ای نداره..شما باید ریشه ای با قضیه برخورد کنی..اصولا مردها هنگامی برای رابطه زناشویی تمایل دارند که..
از لحاظ فکری در ارامش باشند و مشکلات اقتصادی و کاری فکرشون رو درگیر نکرده باشن
در محیط احساس امنیت کنند
در رابطه احساس فعال بودن زن را دریافت کنند.
زن از هنرورزی های خاص خودش استفاده کنه...زیبایی..اراستگی..تمیزی. .بوی خوش.همه نقش دارند
زن از نظر خلق و خوی در زمان غیر از رابطه برای مردش مشغله فکری ایجاد نکنه..مثلا پرخاشگری شما ..و اون حالت ها که فرمودید همه در دور شدن مرد از شما تاثیر می گذاره
رابطه شما با خانواده وی که اذعان کردید مطلوب نیست همه اینها تاثیر گذاره دوست من..
غر زدن های متوالی زن در طول روز
عدم همدردی و هم فکری با مرد در مشکلات..
دوست من یک زن برای تسلط کامل بر قلب یک مرد کافیست در مواقع غیر از رابطه تمام ویژگی های برجسته رو بروز بده و اونوقت مرد خودش برای اغوش زنش بی قرار میشه..بر عکس اون هم صادقه..همین وظایف هم مردان نسبت به زنان دارند..هیچ فرقی نمی کنه..هیچ زنی دوست نداره با مردی باشه که صبح تا شب غر می زنه...
اینها را من مثال زدم دوست من وگرنه ممکنه شما خیلی ویژگی های مثبتی داری که دنیای مجازی اجازه گفتنشو نمیده دوست من..و همسرتون هم همین طور..برای همین همه هست که دوست من شما باید مسائل ریشه ای حل کنی ..تا مشکل افسردگی شما حل نشه..مشکلات ارتباطی شما در منزل و با خانواده همسر حل نشه و هزار و یک چیز دیگه نمی تونید رابطه جنسی لذت بخشی داشته باشید دوست من ..برخی مردان این طورند رابطه رو برای کسب لذت انی خود نمی خواهند ...رابطه را وقتی می خواهند که اون زن و همسر براشون خاص باشه ..شما هم خاصی ولی این خاص بودنو باید با هنرمندی ابراز کنی...برای همین ما در تالار می گیم حتما دوستان در این موارد پیچیده به مشاور مراجعه کنند تا با ریشه یابی تمام مشکلات و روان درمانی و دارو درمانی بتونید نتیجه مطلوب رو دریافت کیند..برای حل یک مشکل جنسی نیاز به جزئیات رابطه از دهان دو طرفو بیان خواسته ها و دیدگاه های دو طرف هست و یک طرفه اصلا نمیشه قضاوت کرد..برای همین دوست من برای هم مشکلات این تاپیک هم تاپیک قبلی باید حتما با همسرتون جدی صحبت کنید و وقت بگیرید و مرتب پیگیری کنید تا حل بشه ...صبور باشید و با حوصله...ولی حتما در پی حل این مشکل باشید ...وگرنه خیلی بزرگ میشه دوست من...
موفق باشی...
سارا بانو

علاقه مندی ها (Bookmarks)