آوا جون اولا به شما به خاطر این استعداد بی نظیرتون در برچسب زدن تبریک می گم.
[undefined=undefined]من بی استعدادم، کم حافظه ام، بد خلقم، ضریب هوشیم پایینه و ...[/undefined]
دختر خوب تو که اینقدر استادی تو برچسب زدن چرا به نکات مثبتت فکر نمی کنی؟
مثلا از اول تاپیکت تا اینجا ندیدم از ویژگی های خوبت چیزی بگی! میدونم اینجا قراره مشکلات بیان بشه تا بتونی حلش کنی ولی باور کن اگه به ویژگی های خوبت بیشتر فکر کنی و روش تمرکز کنی کم کم پر رنگ می شه.
پس اول اینکه بگرد و ویژگی های خوبت را پیدا کن و اینجا هم بنویس.
مسئله دوم در مورد مشکل حافظه و یادگیری: کامممممممممممممملا طبیعیه! چرا؟ چون شما از ذهنت هیچ استفاده ای برای یادگیری نمی کنی و در عوض به خودت قبولوندی که آوا هیچی یاد نمی گیره. این ذهن تنبل شده و هر وقتم که می خواد چیزی یاد بگیره از پیش فرضی که تو براش ساختی (بی استعدادم، کم حافظه ام، ضریب هوشیم پایینه) پیروی می کنه و باهات همکاری نمی کنه.
پس بعد از اینکه به مرور زمان این برچسب ها را از خودت دور کردی، تمرین در یاد گیری را شروع کن. یعنی مثلا از خواندن یک کتاب ساده شروع کن. یا تمرین در یادگیری نرم افزارای ساده کامپیوتری.
ببین خانومی یه تایپیست ماهرم اگه یک ماه تایپ نکنه سرعت تایپش کم میشه، یه دونده اگه یک ماه بخوابه و راه نره دیگه نمی تونه خوب بدوه.
پس تمرین و یادگیری باعث میشه از ذهن و مغزت استفاده کنی و از فرتوت شدنش جلوگیری کنی.
اما در مورد توجه زیادت در مورد مسائل مختلف و ریزبینیت: راستش فهمیدن اینکه آیا واقعا مسئله وسواس فکری هست یا نه یه کار کارشناسیه که من نمی تونم کمکت کنم. اما با توجه به مسائلی که گفتی فکر می کنم بی برنامه بودنت تو زندگی می تونه باعث این مشکل بشه یا حداقل بهش دامن بزنه.
ببین عزیزم سعی کن وقتت را با یه کار مفید پر کنی. باور کن وقتی درگیر یه کاری هستی کمتر ذهنت به مسائل شاخ و برگ میده.
بگرد کاری که دوست داری را پیدا کن. و برو دنبال یادگیریش. کارای خونه با ارزشه ولی چون تکراریه و کمتر می تونی نتیجه کار را ببینی، در طولانی مدت روح را کسل می کنه. برای همین شخصا معتقدم خانوما علاوه بر کار خونه باید یه کار دیگه هم بکنن.
مثلا شمع سازی را یادبگیر بعد برای خودت و خونت شمع بساز. یا هر کاری که به ذهنت می رسه.
در مورد مشکلاتت با شوهرت و خاطرات تلخ: فعلا اصلا کاری به این مسائل نداشته باش، تمرکزت را بزار روی همین مسائل وقتی تا حدودی از پیشرفت خودت و تغییراتت راضی بودی بعد یه تاپیک جدا باز کن. چون اینجوری فقط یه کوه مشکلات برا خودت می سازی.

علاقه مندی ها (Bookmarks)