گلشن عزیز
راستش خیلی تعجب کردم!! یعنی در سال واقعا فقط 3 یا 4 بار رابطه زناشویی دارید؟! به نظر من یک مقدار غیر عادی هستش!!
من خودم هم تا چند ماه پیش رابطه خیلی معمولی با شوهرم داشتم و هر 10 روزی یک بار بود و اغلب اوقات هم خودم پیش قدم میشدم!! من هم اون موقع فکر میکردم که شوهرم از لحاظ چنسی ضعیفه!! در حالیکه الان میبینم اصلا اینجوری نیست و حتی الان روابطمون یک کم بیش از حدم شده و یک جورایی داره شورشو درمیاریم
به نظر من در روابط زناشویی غرور جایی نداره و اگه اون پیش قدم نمیشه تو پیش قدم شو و روابطتون رو شورانگیز تر کن حتی در این مورد میتونی به یک مشاور که در این زمینه تخصص داره مراجعه کنه تا راهنمایی ات کنه!!
عزیزم این مورد رو اصلا دست گم نگیر و حتما براش چاره ای داشته باش در مورد خودم میگم که یکی از دلایلی که باعث شد شوهرم بهم بی وفایی کنه روابط سرد زناشوییمون میدونم.
من هم شوهرم خیلی باهام خوب بود و همش قربون صدقه ام میرفت و اونقدر گونه هام روبوس میکرد که بعضی موقعها کلافه میشدم ولی بعدها بهم گفت که از لحاظ جنسی از رابطه مون راضی نبوده!!
حتما این مورد رو پیگیری کن و اصلا دست کم نگیر با شوهرت در این مورد بیشتر صحبت کن و ببین از چه کارایی خوشش میاد و اون کارا رو انجام بده!! اکه مشتاق نیست تو با رفتارات مشتاقش کن و فکر میکنم از رابطه لمسی شروع کن و بر سر شوقش بیار. در این مورد اصلا غرور نداشته باش و این خیلی مهمه! مردا از زنای خونگرم که خودشون پیش قدم میشن بیشتر خوششون میاد. حتی اگه شده نقش هم بازی کنی اینکارو انجام بده! اگه اون لذت ببره مطمئن باش درصد رضایت شما هم بالاتر میره. و نگذار که فیلم جای رابطه تون رو بگیره که این خودش آفتیه و تو هم خودت اینکارو نکن و سعی کن از شوهرت لذت ببری!!
ولی مشاوره رو فراموش نکن بهترین راه همونه چون توی این سایت نمیشه خیلی موارد رو مطرح کرد و باید به طور خصوصی مشورت بگیری.
اگه شوهرت رو پیش یک اورولوژیست هم بره که خودش رو چک آپ کنه هم خیلی بهتره و شاید کمکی بکنه.
امیدوارم موفق باشی عزیزم![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)