خودت را وارد این حرف و حدیثها نکن . خیلی محترمانه به مادرت بگو مادرجان همین حرفی که به من می زنید را دوستانه به خودش بگو ، بگو که چه تصوری می کنی و رفتاری که تصور می کنی بی احترامی هست را بهش بگو و بیان کن که دلخور شدی . بگو مادر جان شما بزرگی و فهمیده و دنیا دیده ، مطمئنم با محبت و درایت می توانی عروست را شیفته خودت کنی .
بگو از من انتظار نداشته باشید که به خاطر کدورت و سوء تفاهماتی که بین شما پیش میاد من وارد شوم که این کار را نمی کنم ( جرأت ورزی و قاطعیت )، حرف هیچ کدام از شما را به دیگری منتقل نخواهم کرد و به جای هیچکدام از شما با دیگری حرف نخواهم زد ، بلکه زمینه فراهم می کنم هر حرفی و گله ای از هم داشتید با هم مطرح کنید و مسائلتان را حل کنید ، اگر چه دوست دارم حرفهای بین شما همیشه خوش و خرم باشه .
بگو مادر عزیزم من برای شما احترام زیادی قائلم و هیچ کس جایگاه شما را نزد من نخواهد داشت اما مرا وارد این مسائل و حرف و حدیثها نکنید . اگر روزی همسرم هم از شما گله ای داشته باشد مطمئناً می خواهم با خودشما مطرح کند و من وارد نمی شوم .
در عمل هم همین گونه رفتار کن . حرفها و درد دلها را گوش بده اما تحت تأثیر قرار نگیر و خودت را وسط ننداز . احترام هر دو را داشته باش ...... هرچقدر هم بازی راه انداختند که شما را وارد کنند شما عاقل باش و وارد بازیهای عروس و مادر شوهری نشو . این روند رفته رفته باعث میشه آنها کوتاه بیایند ، این بازیها تا زمانی میدان دارد که مردها دستکاری می شوند و وارد بازی می شوند .
شما هم هر مسئله با مادر زن و پدر زن داشتی هرگز سر همسرت هوار نکن و اصلاً با او مطرح نکن بلکه خیلی محترمانه و در موقعیت مناسب به خود آنها بگو و اینگونه الگو بده به همسرت . با خانواده همسرت بسیار محترمانه و دوستانه رفتار کن تا همسرت از شما یاد بگیرد .
هرجا هم احساس کردی که شنیدن حرفهای هرکدام شما را تحت تأثیر قرار می دهد و به موضع گیری می کشاند یا فشار روانی وارد می کند . نشنو ، توقف بده و فضا و بحث را عوض کن یا محیط را ترک کن . و در وقت آرامش از اینکه شنونده نبودی عذر خواهی کرده و بگو شرایط روحی مناسب نداشتم و لازم بود فضا عوض بشه و چنین حرفهایی نشنوم .
در خصوص نحوه تعامل بین مادر و همسر و کلاً دوخانواده ، مهارتهای ارتباطی را یاد بگیر که کمک به شما خواهد کرد .
.

علاقه مندی ها (Bookmarks)