جناب مدیر گرامی؛ ورود شما را خوش آمد میگویم.
تقسیم بندی شما به نیازهای و لذتهای پست و عالی برای من قابل درک نیست. با توجه به مثال خودتان، نیاز به نوشیدن آب، پست است یا عالی؟ یا نیاز جنسی؟
من با نظر گردآفرید در این زمینه بیشتر موافقم. هر کس بنا به دیدگاهش، موارد لذتش را تعریف می کند و این موضوع فقط برای خودش و همفکرانش صادق است، مثلا یک فرد مذهبی وقتی به امام زاده ای رفته و سیر دلش گریه می کند، از این عمل خود احساس لذت می کند در حالیکه از نظر دیگری ممکن است کار بیهوده به حساب آید. در این خصوص به امام حسین اشاره کردید، در حالیکه امام اول شیعیان روایت استکه بعد از ضربت خوردن، گقت، بخدای کعبه رستگار شدم. آیا این جمله بر احساس رضایتمندی دلالت ندارد؟ به نظر بنده نیز بررگترین تفاوت انسان با دیگر موجودات در قدرت لذت بردن از زندگی است.
جناب مدیر
موضوع تاپیک مربوط به چراییه آرایش داشتن خانمها (مجرد و متاهل) در بیرون خانه است. اول روشن نمایید که آیا وجود آرایش را در اکثر خانمهای جوان در محیط خارج از خانه قبول دارید (بدون اظهار نظر در این خصوص به جمع ما پیوسته اید)؟ اگر خیر، به اطراف خود دقت کنید، شاید نظرتان تغییر کند، اگر آری، خانمهای متاهل که راهکار قانوی و عرفی و شرعی رفع نیاز را در اختیار دارند، بنابراین هدف آنها از آرایش یافتن جفت نمی باشد لذا باید هدف دیگری در میان باشد، بدنبال این هدف، این موضوع پیشنهاد شده است. و از اینکه بحث به مسائل جنسی و تقصیم بندی به زنان کاملا در اختیار خانواده تا برهنه و روسپی (سیاه و سفید) ناخورسندم، همچنین از کلمه آزادی بی قید و شرط. انسانی بی قید و شرط است که تنها در کره زمین زندگی کند؛ اگر دیگریی هم بود دیگر بی قید و شرط نیست، این ادبیات مربوط به دبیرستانها در دهه شست است.
یه نکته دیگر. در پست 28 خطاب به گردآفرید از کلمه آقا استفاده نمودید، ایشان در پروفایل خود گزینه نمی گویم را انتخاب کرده است از طرفی لوگو و آیکن ایشان یک مادر است و از طرف دیگر گردآفرید نام شیرزن جنگاور ایرانی در شاهنامه ایرانیان است (بدانست سهراب که او دختر است سرو موی او دور و افسر است؛ نبرد سهراب و گردآفرید) لذا توصیه مینمایم از هیچ پیشوندی برای ایشان استفاده نکنیم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)