[سلام گل نمک عزیز.
عزیز من خوب گوش کن چی می گم زندگی خاله بازی نیست که برا خودت خیالبافی می کنی.اینجا نشستی برا خودت صغری کبری می بافی.
الان شور و عشق و هیجان و هوس جلو چشاتو گرفته و هرکی بهت می گه تموم کن تو هم حرف خودتو می زنی.
اختلاف فرهنگی و معنوی و اعتقادی جز اصلی ترین عامل تنش در خانواده و درنهایت طلاقه.
اگر هم فکر کنی می تونی کسیو عوض کنی یا دخترخانم تو رو عوض کنه یا خودت خودتو عوض کنی به نظرم کاملا در اشتباهی.یا باید همانجوری که هستین همدیگرو بپذیرین یا بی خیال بشین.
درضمن پسر خوب خیالات برت نداره مدت دوستی اصلا معنی نداره.اصلا شما 10 سال با این دخترخانم دوست باش.که چی مثلا؟آیا این مدت زمان دوستی از نظر قانونی و شرعی برای تو حقی ایجاد میشه؟ بهم نمی خورین دیگه!
دوس داری بری ازدواج کنی بعد با 1 بچه بیفتی گوشه خیابونا.چرا حرف تو مخت نمی ره؟
مگه اینجا کی بد تو رو می خواد؟
اون دخترخانم هم بیچاره است.بالاخره تو پسری و حق انتخاب داری ولی بهترین سالهای زندگیه اون دخترخانم بخاطر خودخواهی شما خراب میشه.تو مسیولی.شاید یه خواستگار خوبی اومد که باهاش تناسب بیشتری داشت و خوشبخت شد.چرا داری حماقت می کنی؟کی می خوای این بچه بازیو تموم کنی؟
مگه زندگی خاله بازی؟یک بار حق زندگی دارین هم دخترخانم و هم شما.هر 2 شما انسانهای خوبی هستین ولی بهم نمی خورین.می دونی مثل چی می مونین مثل روغن و آب که هیچ موقع در هم حل نمی شن.روغن هم بجاش خوبه آب هم بجاش خوبه!هرکدوم در ظرف جداگونه ای خوب هستن ولی وقتی روغن و آب در هم مخلوط میشن خیلی بد میشه.
خوب عزیز من تناسب ندارین.به زور می خوای تناسب ایجاد کنی؟نمیشه قربونت برم.نمی تونی!!!!!!!!!!!
عشق ناپخته و شور و هیجان و هوس یه جوری کورت کرده که 2 سال دیگه رو نمی تونی ببینی.
درضمن با این بیرون رفتنا هم برا خودتون خاطره ماطره ایجاد نکنین.از طرفی شیطون ممکنه گولتون بزنه آنوقت دیکه....
حالا هم می دونم راه خودتو میری تا خودت به بن بست نرسیدی بی خیال نمیشی!
ولی باور کن جلو چشممه بعد ازدواج میای اینجا یه تاپیک می زنی که می خوام جدا بشم چیکار کنم؟
برو تجربه کن!خوبه برات

علاقه مندی ها (Bookmarks)