سلام عزیزم .حرف مریم جان درسته زیاد نوشتی و یه جا همه چی رو گفتی! ولی مطمئن باش میان و کمکت میکنن
فکر میکنم منو نمی شناسی ولی من از دیدن اون تایپیکت خیلی ناراحت شدم اگه پست فرشته نبود احتمالا سکته می کردم.دختر گل میومدی به جاش مینوشتی برام دعاکنید.به هر حال چون حستو درک میکردم واست خیلی دعا کردم و همش منتظر بودم بیای یه تایپیک در مورد پسر داییت بزنی
به نظر من با توجه به علاقه ات به پسرداییت واقعا تا اینجا خوب رفتار کردی.
اینکه خیلی خوبه برادرهای خوبی داری که نسبت بهت احساس مسئولیت میکنن و مطمئنا خیر و صلاحتون رو میخوان
حرفشون درسته پسرداییت بهتر بود قضیه رو با برادرهات مطرح کنه بعد با شما و خواهرت اینجوری مسلما منطقی تر جلو میرفت.تو خانواده ی پدری من هم باوجود اینکه پدربزرگم زنده است پدرم برای همه تعیین و تکلیف میکنه ولی کسی ناراحت نیست تو خیلی از خانواده ها اینجوریه حالا شما که پدر و مادرتون از دنیا رفتن مسلما برادرهاتون بیشتر احساس مسئولیت میکنند
شما چرا عذاب وجدان داری مگه کاری کردی که این وصلت جور نشه؟!!شما که همه تلاشتو کردی!!
در ضمن بهار جان من فکر میکنم تو شرایط فرانک برادرهاشون کار غیر منطقی ای نکردن به هر حال به عنوان یه بزرگتر حرفشون درسته و این کارشون دخالت نیست

.دختر گل میومدی به جاش مینوشتی برام دعاکنید.به هر حال چون حستو درک میکردم واست خیلی دعا کردم و همش منتظر بودم بیای یه تایپیک در مورد پسر داییت بزنی

علاقه مندی ها (Bookmarks)