به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 33 از 49 نخستنخست ... 313232425262728293031323334353637383940414243 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 321 تا 330 , از مجموع 486

موضوع: * صندلي داغ *

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 17 آذر 89 [ 11:10]
    سطح
    76
    Level completed: 87%, Points required for next Level: 55
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    496

تشکرشده 507 در 236 پست

Array

RE: * صندلي داغ *

نقل قول نوشته اصلی توسط hsh
    سلام
    آیا عنوان " معشوق همینجاست " اسم کاربری اولیه شما بوده و اگه بوده چرا عوضش کردی ؟

سلام ؛
    بله نام کاربری اولیه من " معشوق همینجاست " بوده ولی بعد از اختلافاتی که با مدیر سایت پیدا کردم اون نام رو حذف کردم با 118 فعالیت رو ادامه دادم .
    و به طور کلی اگه از ابتدا این شناخت رو از مدیر پیدا می کردم به همین روش 118 فعالیت می کردم و یا اصلا عضو این سایت نمی شدم ! البته الان دیگه حساسیتی برام نداره و با 118 یا بدون 118 اتفاق خاصی نمی افته .

با تشکر از شما بابت حضورتون در صندلی داغ !

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 21 آبان 91 [ 17:29]
    سطح
    81
    Level completed: 31%, Points required for next Level: 347
    دستاوردها:
    تشکرها
    484

تشکرشده 498 در 242 پست

Array

سلام
    مثل اینکه یه کم دیر رسیدم

وقتی دلت خیلی میگیره چه کار میکنی؟
    تا حالا شده از یکی برنجی و نتونی بهش بگی؟
    درد من حصار برکه نیست درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور

نکرده است\"

3. کاربر روبرو از پست مفید elina تشکرکرده است .

elina (چهارشنبه 16 مرداد 87)

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 29 آذر 88 [ 21:50]
    سطح
    54
    Level completed: 57%, Points required for next Level: 86
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    293

تشکرشده 302 در 132 پست

Array

118 عزیز سلام
    واقعا خسته نباشید به خاطر حوصله و دقتی که در دادن جوابها به خرج دادین
    من سوالام خیلی تخصصی و قلمبه سلمبه نیستن و می خواستم ازتون سوالی نپرسم, ولی با توجه به پاسخهای قشنگتون حیفم اومد یه چندتا سوال کوچولو ازتون نپرسم. با اجازه.....
    چه غذایی رو بلدین خوب درست کنین؟
    از چه کارتونی بیشتر خوشتون میاد؟
    نظرتون در مورد سریال امپراطور دریا چیه؟
    کدوم شهر ایرانو بیشتر دوست دارین؟
    سر نماز اولین دعایی که می کنین چیه؟
    ممنون. موفق و شاد و سربلند باشید, در پناه حق.....

5. کاربر روبرو از پست مفید هوشیار تشکرکرده است .

هوشیار (چهارشنبه 16 مرداد 87)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    76
    دستاوردها:
    تشکرها
    496

تشکرشده 507 در 236 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط توکا
    سلام :

سلام

خسته نباشید

سلامت باشید

اقای 118 میشه شجاعت را برای ما تعریف کنید ؟شما اگر بخواهید این صفت را در رفتارهاتون پیاده کنید چگونه رفتار می کنید ؟

شجاعت همونطور که خودتون هم بهتر می دونید یه مفهوم کلی هستش و نمیشه در قالب یه پاسخ در صندلی داغ به همه ی زوایاش پرداخت ! و به نظر من خوبه یه تاپیکی با این عنوان ایجاد کنید و با تبادل نظر از آگاهی های هم بهره ببریم ! اما من شجاعت رو در پذیرش خطا ، انتقاد پذیری ، آزادگی ، شکسته نفسی ، جوانمردی ، از خود گذشتگی ، صداقت ، صراحت و هم رنگ جماعت نشدن در موضوعاتی که یقین داریم راه جماعت از راه خدا و مصلحت خلق خدا جداست رو شجاعت میدونم . ضمن اینکه یقینا ً مصادیق دیگری نیز وجود داره که چون این پاسخ رو فی البداهه نوشتم شاید از قلم انداخته باشم .
    اگه بخوام این صفت رو در رفتارهام پیاده کنم به همون مصادیقی که اشاره کردم عمل می کنم ضمن اینکه توکل به خدا و امید به رحمت حق از ابزارهای جدا نشدنیه شجاعته .

اگر باکسی که رفتار و گفتار لجوجانه ای دارد روبرو باشید در مقابل یکدنده گی ،خود بزرگ بینی و حسادت های اودر حالی که او را به عنوان یه فرد و یک انسان دوست دارید و برای او احترام قائلید ،چه می کنید ؟

سوال خوبیه !
    افراد لجوج ، یکدنده و خود بزرگ بین رو دوست دارم ( البته نه افراطی هاشون رو ) .
    افراد لجوج و یکدنده کسانی هستند که زود تحت تاثیر قرار نمیگیرند و افسارشون رو به راحتی از دست نمیدند با این افراد نمیشه از سر جنگ و جدل کنار اومد و تهدید کردن این آدمها تاثیر بر عکس داره همچنین اکثرا ً این افراد راههای نفوذیشون از طریق احساس نیست بلکه بیشتر باید با منطق باهاشون کنار اومد البته اگه مایه هایی از احساس باشه مشکلی نیست ولی صرفا احساس نمی تونه روزنه ای رو برای نفوذ به این افراد باز کنه . ضمنا پیدا کردن نقاط قوت موضوعی که فرد روی اون موضوع لج میکنه هم می تونه برای تعامل مفید باشه . در هر حال تعامل با هر فردی با هر سلیقه ی شخصیتی که داره امکان پذیره فقط باید مدیریت قوی در تعامل و ارتباط داشته باشیم و کمی هم صبور باشیم و دقت به این موضوع هم خیلی مهمه که هرگز به فهم و شعور افراد توهین نکنیم و رفتارمون رو جوری پی ریزی نکنیم که فکر کنیم مخاطب متوجه نیت و رفتار ما نمیشه .
    اما افراد خود بزرگ بین، فوق العاده هستند و به نظر من کسانی که خودشون رو کم می بینند بیشتر مشکل دارند تا افراد خود بزرگ بین !
    ولی خطرناکترین صفت در بین صفاتی که اشاره کردید حسادته ! در مذمت این صفت نکوهیده در قرآن و روایات ، احادیث زیادی وجود داره . ولی جالب اینجاست که نوع سوالی که شما مطرح کردید جوری به من القاء شد که انگار همه ی این صفات در یک فرد جمع شده باشه و شما با اون فرد مشکل داشته باشید . با این حساب اگر اینچنینه که من متوجه شدم پیشنهاد میکنم تاپیکی برای مشکلتون ایجاد کنید و زوایای بیشتری از شخص مورد نظر از قبیل نسبتی که با شما داره و خصوصیات ارتباطی بین شما و اون شخص رو مطرح کنید تا دوستان با هم فکریشون بیشتر و بهتر بتونند کمکی داشته باشند .

با تشکر از شما به خاطر حضورتون در صندلی داغ و اینکه با سوالهاتون به همه ثابت کردید که من چقدر بی سوادم :D
    امیدوام مشکلاتتون رو ( البته اگر مشکلی وجود داره ) در قالب تاپیک ایجاد کنید تا با هم فکری دوستان راه حل مناسبی پیدا کنید .

7. 2 کاربر از پست مفید 108 تشکرکرده اند .

108 (پنجشنبه 17 مرداد 87)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    76
    دستاوردها:
    تشکرها
    496

تشکرشده 507 در 236 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
    سلام
    شعر گويي تا چه حدي ذاتي هست و تا حدي اكستابي؟ چند تا شعراتون در وبلاگتون مطالعه كردم، شما چطور شد كه علاقمند به گفتن شعر شديد؟

سلام ؛
    راستش فکر نمی کنم ذاتی باشه یا اگر هم باشه درصد خیلی خیلی جزئیش باید ذاتی باشه هرچند که اعتقاد دارم کاملا ً اکتسابی هم نیست !
    مثلا ً در اشعار خاقانی و انوری شعر یک حالت صنعتی داره و شاعر بیشتر به تکنیک ها توجه می کنه این شاعران شاید از ساختار شعری قوی برخوردار باشند ولی هرگز نتوانستند مخاطبین خوبی برای خود دست و پا کنند در حالی که خود شعر آنها از اشعار مولانا و حافظ تکنیکی تر است . این اشعار را شاعرانی سرودند که بیشتر هنر خود را اکتساب کردند ! و آن را سرمایه ای برای زندگی مورد استفاده قرار دادند !
    اما در مقابل شاعرانی مثل حضرات عطار و مولانا (رض) شعر را اکتساب نکردند بلکه شعر در آنها جوشید ( در این مورد در زیر توضیح خواهم داد ) و شعر این شاعران با اینکه تکنیک شاعران قبل را ندارد اما انرژی و پتانسیل قوی تری دارد که مخاطب را جذب خود می کند . سلطان ولد ، پسر مولانا در کتاب زندگی نامه ی مولانا می نویسد که مولانا هرگز خود را شاعر نمی دانست و همیشه می گفت چیزی که من می گویم فراتر از شعر است !
    البته شاعرانی نیز وجود دارند که هر دو مقوله را دارا هستند مثل سعدی و جناب فردوسی ! که اگه برخی از اینها را استثناء قرار دهیم ، دسته بندی شاعران به همان روش بالاست . ( البته این نظر شخصی بنده است )
    برای شعر گویی نیاز به یک انرژی دارید ؛ این انرژی را یک مفهوم گمشده به شما القاء خواهد کرد مثلا برخی ها این انرژی را از زندان میگیرند ، بعضی ها از مشکلات مردم ، بعضی ها از دختری که عاشقش می شوند ، بعضی ها از خدا ، بعضی ها از یک مُراد ، بعضی ها از ائمه اطهار و ... در هر حال هر کس با توجه به ظرفی که دارد می تواند نوع انرژی را انتخاب کند اما به طور کلی اینطور نیست که همه ی آدمها بتوانند از این انرژی ها برای شاعری استفاده کنند چرا که در این صورت تمام مردم دنیا شاعر می شدند ! بلکه علاوه بر این وجود این انرژی شما نیاز به یک شُک هم دارید و این شُک چیزیست که مسیر شعری و انرژی مورد استفاده شما را مشخص می کند و شما دریچه ی جدیدی برای تخلیه ی روانی خود پیدا می کنید .
    ^^^^
    اما در مورد خودم انرژی و شُکی که اشاره کردم و به من وارد شد یه حالت خصوصی داره و اگه اجازه بدید بازش نکنم ! ولی علاقه ی من به شعر برمی گیرده به دوران بچگی و جالبه اگه بگم که من 12 سالم بود که مثنوی معنوی مولوی و منطق الطیر عطار رو خریدم که موجب جلب توجه معلم ادبیات و برادران بزرگترم شده بود ! هر چند که در اون زمان چیزی از مفهوم اون کتابها نمی فهمیدم ولی عاشقانه و با حرص و ورع خاصی و با اشتیاق می خوندمشون ! به طوری که من هنوزم نمی تونم نشسته مثنوی مولانا رو بخونم و ناخودآگاه در اواسط شعر بلند میشم و شروع می کنم به راه رفتن و شعر خوندن ! :D
    همچنین همواره سبک ،زبان و گویش مولانا ، خسرو گلسرخی و ایرج جنتی عطایی رو می پسندیدم .

اینها خلاصه ی نظرات من درباره ی سوال شما بود انشاءالله تونسته باشم جواب درخور توجهی داده باشم !
    ( حالا خلاصه بود اینقدر نوشتم اگه می خواستم کامل بگم فکرکنم ... ) :D

9. کاربر روبرو از پست مفید 108 تشکرکرده است .

108 (چهارشنبه 16 مرداد 87)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    76
    دستاوردها:
    تشکرها
    496

تشکرشده 507 در 236 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط كنجكاو
    با 118 و بدون 118 هیچ تفاوتی نمی کنه !
    سلام ؛
    من متوجه منظورتون نشدم اگه ممکنه شفاف سازی کنید ! :D
    اما اگه منظورتون بودن یا نبودن منه باید عرض کنم در بستری که ما افراد رو ابزار بدونیم و اعضا رو صرفا یک نام کاربری فرض کنیم نه تنها 118 بلکه بودن یا نبودن هیچ عضو دیگری تفاوتی نخواهد کرد چون اگه یکی نباشه هنوز دو سه هزار تای دیگه هست !!!
    احتمالا ً از پاسخم سر در نیاوردی ولی تا چند ماه دیگه بهتر می تونی هضم کنی !

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 14 اردیبهشت 90 [ 22:20]
    سطح
    42
    Level completed: 14%, Points required for next Level: 173
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    137

تشکرشده 139 در 69 پست

Array

سلام
    راستش من سوالی ندارم! فقط یه چیزی بگم!؟
    بدجوری به شاگرداتون حسودیم میشه!خوش به حالشون...!
    موفق باشید.
    یا علی مددی!

12. 2 کاربر از پست مفید montazer_313 تشکرکرده اند .

montazer_313 (پنجشنبه 17 مرداد 87)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    76
    دستاوردها:
    تشکرها
    496

تشکرشده 507 در 236 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط آرزو
    با سلام و تشکر ولی بنظر من خدا قهر میکنه وقتی که مهر به قلب و گوش وچشم کسی میزنه دیگه روی از اون شخص برگردانده .
    البته خدارو شکر من با خدای خودم کاملا آشتی هستم چون میبینم زمانی که من غافل از وجودش هستم اون به حرفهای من گوش داده و منو به هر چه خواستم رسونده میفهمم که با من بوده و این من بودم که با او نبودم ولی درکل میخواستم بدونم اگر خدای نکرده یک روز از من روی برگردوند من چیکار کنم تا از من راضی بشه .....و الان به این نتیجه رسیدم که با هر نوع تلاشی که بتونم بهش نزدیک بشم میتونم دلش رو بدست بیارم از پاسخ شما هم بسیار ممنونم آموزنده بود.
    سلام آرزو ،
    به نظرت احترام میذارم .
    اگه اجازه بدی من هم نظرمو بگم .
    من فکر نمی کنم خدا مهر به قلب و گوش و چشم کسی بزنه چون اگه می خواست یه همچین کاری بکنه پس واسه چی خلق کرد!؟ بلکه این خود آدمها هستند که خوشون رو گرفتار تعصب و جمود میکنند و به قلب و چشم و گوششون مهر می زنند و جای هیچ روزنه ای برای حرفی از سوی دیگراندیشان نمیذارند ! وقتی حضرت محمد (ص) به نبوت رسید یک دیگراندیش بود پس به همین علت عده ای که روزنه و آزادی اندیشه داشتند به او گرویدند و کسانی هم که جمود و رکود داشتند ساز دشمنی زدند !
    در واقع خداوند ذاتا ً نمیتونه از بنده هاش رو برگردونه بلکه با سرعت در حال حرکت و نزدیک شدن به بنده هاست و این برخی بنده ها هستند که از دستش فرار می کنند و روشون رو از الطاف خداوند برمیگردونند .
    بهتون پیشنهاد میکنم کتابهای "اسرار لانه ی مورچه ها " و " اسرار موریانه ها " و " دنیای پس از مرگ " نوشته ی موریس مترلینک و ترجمه ی ذبیح الله منصوری رو مطالعه بفرمایید . همچنین کتابهای حضرت استاد علامه محمد تقی جعفری (رض) .

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    76
    دستاوردها:
    تشکرها
    496

تشکرشده 507 در 236 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط ناشناخته
    سلام
    درست حدس زدید، من کم و بیش با اعضای اینجا آشنا هستم اما نه اونطور که شما فکر میکنیدو سعی کردم این ذهنیات خودمو در پستام دخالت ندم .
    از شما هم تعریف زیاد شنیده بودم البته همراه انتقاداتی اما اونا را هم زیاد جدی نمیگیرم چون توی این چند روز که بودم چیز دیگه دیدم و چیزهایی که از ...شنیدم ناشی از تفکرات خودشه هرچند که خیلی دوسش دارم و احترام زیادی براش قائلم .
    در ضمن من برخلاف اونچه شما فکر میکنید شخص شجاعی هستم و از واکاوی شدن هم واهمه ای ندارم و با نام کاربری خودم مینویسم .

شاید تا حدودی حق با شما باشه خیلی ها صادقانه حرفشونو نزنن اما اونایی هم که میزنن بیشتر برچسب میزنن و توهین میکنن که من شما را هم جزء این دسته میدونم(البته امیدوارم قضاوتم دراین باره غلط باشه و حرفهای دوستم درست باشه) مثل اینکه هنوز جا نیفتاده بدون تحقیر بتونیم حرف دلمونو بزنیم .
    در ضمن
    مجیدجان دلبندم ، ترجیح نه ترجیه!:D
    سلام ،
    در مورد قسمت اولی که در پاسختون رنگی و برجسته کردم باید عرض کنم که اگه واقعا ً اینچنین هستید بهتون تبریک میگم و خوشحالم که چنین دوستی به دوستانم اضافه شد .
    و در مورد قسمت دوم بنده از خودم دفاع نمی کنم و یقین دارم که طی مدت کوتاهی خودتون به اشتباهتون در این قضاوت پی خواهید برد چرا که اولا من به جز مدیر سایت با هیچ کاربری مشکلی ندارم و اگه مشکلی هم بوجود اومده به خاطر دخالت بیجای اونها و نشناختن زوایای مشکل بوده وگرنه من عمرا ً به کسی توهین نکردم . همین چند روز پیش پستی به درک و شعور بنده توهین کرد ولی پاسخ من با اینکه انتقادی بود اما هیچ توهینی را به توهین کننده در بر نداشت !
    ضمن اینکه مشکل با مدیر سایت صرفا ً در جهت تعامل ایشون با اعضا و همچنین نحوه ی مدیریت سایت هستش نه جنبه های دیگه ! و خود شخص ابوالفضل رو همواره دوست داشته و دارم !
    در مورد املای کلمه ی توجیه هم ممنون از تذکرتون ! ما در یک فارومی یه تاپیکی داریم به عنوان سوتی های کاربران که سوتی های من همیشه سر تیتر سوتی هاست !

15. کاربر روبرو از پست مفید 108 تشکرکرده است .

108 (پنجشنبه 17 مرداد 87)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 23 تیر 90 [ 23:16]
    سطح
    45
    Level completed: 79%, Points required for next Level: 43
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    696

تشکرشده 713 در 214 پست

Array

سلام 118
    چون تازه وارد هستم سوال خاصی از شخص شما ندارم اما از خواندن نظرات شما لذت بردم.

فقط در مورد دو پست بالاتر :
    تعبیر مهر زدن به قلوب دقیقا تعبیری است که خود خدا در قرآن آورده است " ختم الله علی قلوبهم " و آن چه شما گفتید در واقع یک جور تفسیره که طبق سنت امداد الهی خداوند به هر کس در هر راهی که رفت کمک می کند و نتیجه راه برخی دورتر و دورتر شدن است .
    اما باز در قرآن آورده شده است که "پس امروز آنان را از یاد می بریم همان طور که دیدار امروزشان را از یاد بردند! و آیات ما را انکار می کردند! "
    منم بچه مسلمان !!! کتابم هست قرآن رسولم داده فرمان .. که وقت صحبگاهی .... کنم شکر الهی ..

17. کاربر روبرو از پست مفید مسلمان تشکرکرده است .

مسلمان (پنجشنبه 17 مرداد 87)

صفحه 33 از 49 نخستنخست ... 313232425262728293031323334353637383940414243 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)