بله فرانک عزیز ما به خانواده همسرم گفتیم که خود رو محدود نکنند ولی این به خاطر این بود که آنها خواهان بودند و منتظر جواب من بودند .این خواسته خود آنها بود که منتظر بمانند تا هرزمان که به نتیجه برسیم. اما من هنوز تصمیم نگرفته بودم و جوابی نداشتم ، و اگر این قضیه به طور کل منتفی می شد برای من که هنوز نظرم مثبت نشده بود سخت نبود اما فکر کنید که اگر قضیه برعکس بود یعنی من با وجود اینکه آنها خواهان بودند مورد دیگری درکنار ایشون بررسی می کردم خوب این اصلا درست نبود که من کسی رو بازیچه خودم کنم .به قول خود شما این خواست ما بود که آنها به ما محدود نشوند یعنی ما در این زمینه رضایت داشتیم .نوشته اصلی توسط فرانک1389
پسر معمولا چند جا خواستگاری میره و گاها ممکنه حتی در یک روز دوجا بره چون پسر به خواستگاری میره و در صورت مقبولیت اولیه باید منتظر جواب دختر بمونه . دختر هم ممکنه امروز خواستگاری رو نپسنده و فردا خواستگار دیگری به خونه اش بیاد اما وقتی از مرحله پسندیدن گذشت و به مرحله شناخت رسید یعنی مقبولیت اولیه حاصل شده و ادامه کار شناخت هست درست نیست که شخص دیگری رو هم وارد پروسه شناخت کرد .
معمولا در هر خواستگاریی بعد از مدتی حداقل یکی از طرفین نظر مثبتی پیدا خواهد کرد و این با بررسی دونفر به طور هم زمان ، مشکلاتی را به وجود می آورد .
نظر من این هست که حتی اگر مدت انتخاب رو کوتاه کنید (می تونید از مشاوره کمک بگیرید) ولی اول با یک نفر وارد صحبت بشید و بعد از اینکه نتیجه ای حاصل نشد با نفر بعد وارد صحبت بشید خیلی بهتر هست .
شما می تونید از قبل راجع به هردو تحقیق کنید و جزئیات بیشتری رو متوجه بشید و هرکدام رو که مناسب تر دیدید اول با اون مورد وارد صحبت بشید .
نکته : این مقایسه کردن در بررسی هم زمان اتفاق خواهد افتاد و اجتناب ناپذیر است .

علاقه مندی ها (Bookmarks)